Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennétek ha a saját...

Ti mit tennétek ha a saját családotok tennék tönkre a cuccaitokat és az életeteket? Pusztán az én számból kijövő CO2 keményebb alapon?

Figyelt kérdés
2015. dec. 9. 23:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Igen a károgás , de amíg ti otthon idegelitek magatokat abyuci , apuco meg anyós miatt, meg sima közemberként el vagytok nyomva addig én vìgan élem az 1 szem életem semmi gond nélkül , még csak 1 gyomorfekély kialakulásától sem tartva ;)
2015. dec. 10. 09:30
 12/17 anonim ***** válasza:
69%
#11 ne magadból indulj ki :)
2015. dec. 10. 09:48
 13/17 anonim ***** válasza:
88%

6-os: ha nálunk tennél ilyet, akkor azonnal kihívnám a rendőröket, elvitetnélek, és többé be sem tehetnéd a lábad a lakásba, ahol élek.

Mellesleg ilyen esetben neked kell megtéríteni az okozott kárt és ha nem teszed, akkor végrehajtják rajtad - most, vagy késöbb, ha bármi jövedelmed is lesz.

Dühöngő őrűltet nem etetek és nem vagyok hajlandó elviselni.

A kérdésre meg: azért lenne érdekes tudni, hogy mit tesznek tönkre, mert ha kidobtak/eltéptek véletlen egy papírfecnit, ami a kérdezönek valamiért érdekes, az egész más, mintha - ahogy a 6-os tette - egy komoly értékű műszaki cikket törnek össze akarattal.

Emellett ha a kérdező dolgozik, akkor nyugodtan el tudna költözni, ha még gyerek és tanul, akkor más a helyzet.

2015. dec. 10. 09:54
 14/17 anonim ***** válasza:
Ne veszekedjetek! Inkább a kérdező írja már le a történetet...
2015. dec. 10. 09:58
 15/17 anonim ***** válasza:
10%
Ti szánalmas bolondok vagytok mind, akiknek a tárgyak többet jelentenek az emberi kapcsolataiknál.
2015. dec. 10. 10:22
 16/17 anonim ***** válasza:
9%

14-es látszik életedben nem volt dolgod rendőrökkel és tuti nő vagy , jót nevettem :D a rendőrök körberöhögnek ha megmondod hogy a fiad vagy akárkid összetötre a te kis tévédet XD

Mellesleg ezt alapul véve én meg követelem , hogy térítsd meg az én káromat amit a család tönkretesz szándékosan...csak az a bibi hogy a rendőrség nem bíróság :D azt mondják rá rendezzék le családon belül másokat nem zavarva ;)

2015. dec. 10. 11:02
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
12-es, nem magamból mint írtam , a gyakoris nagy életproblémás libákból ;)
2015. dec. 10. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!