Ti mit tennétek ha a saját családotok tennék tönkre a cuccaitokat és az életeteket? Pusztán az én számból kijövő CO2 keményebb alapon?
6-os: ha nálunk tennél ilyet, akkor azonnal kihívnám a rendőröket, elvitetnélek, és többé be sem tehetnéd a lábad a lakásba, ahol élek.
Mellesleg ilyen esetben neked kell megtéríteni az okozott kárt és ha nem teszed, akkor végrehajtják rajtad - most, vagy késöbb, ha bármi jövedelmed is lesz.
Dühöngő őrűltet nem etetek és nem vagyok hajlandó elviselni.
A kérdésre meg: azért lenne érdekes tudni, hogy mit tesznek tönkre, mert ha kidobtak/eltéptek véletlen egy papírfecnit, ami a kérdezönek valamiért érdekes, az egész más, mintha - ahogy a 6-os tette - egy komoly értékű műszaki cikket törnek össze akarattal.
Emellett ha a kérdező dolgozik, akkor nyugodtan el tudna költözni, ha még gyerek és tanul, akkor más a helyzet.
14-es látszik életedben nem volt dolgod rendőrökkel és tuti nő vagy , jót nevettem :D a rendőrök körberöhögnek ha megmondod hogy a fiad vagy akárkid összetötre a te kis tévédet XD
Mellesleg ezt alapul véve én meg követelem , hogy térítsd meg az én káromat amit a család tönkretesz szándékosan...csak az a bibi hogy a rendőrség nem bíróság :D azt mondják rá rendezzék le családon belül másokat nem zavarva ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!