Ti mit tennétek ha a saját családotok tennék tönkre a cuccaitokat és az életeteket? Pusztán az én számból kijövő CO2 keményebb alapon?
Túl kevés az infó.
Miket és hogyan tesznek tönkre, mennyi idös vagy, mit csinálsz (tanulsz/dolgozol) stb
Mi történt?
Rátapostak egy játékkatonára?
Ehhez a kérdéshez minek kell több info?
Válaszolni akartok vagy más életét kivesézni?
Kérdező.
Először is figyelmeztetném őket ,hogy fejezzék be a dolgaim szándékos tönkretevését, legyen az akármilyen kis dolog akkor is az én tulajdonom.
Ha ez nem használ-nálunk nem használt- akkor elkezdeném ugyanazt csinálni csak kicsit nagyobban...
Én pl. tiszta erőből kivágtam az utcára a bátyám akkor áruhitelre vett plazma tv-jét ...és a garanciája is bukott ,mert nem készülékhiba..fizethette a semmit..levonni nem tudták, nem volt miből , zsebpénzt meg sose kaptam...azóta nem is csesztet...a bolondoktól félnek az emberek akármekkora állatok is, mert a bolondok mindenre képesek. Még ha nem is az az ember inkább tettesse , minthogy szarzsákként kezeljék örök életére.
#6 oszt kemény voltál akkor mi?
és még büszke is vagy magadra, hogy te egy szutyok tv-t összetörtél?
és szerinted ez a megoldás mindenre, hogy dobálózunk, meg fogyatékos idegbajost játszunk?
ez szerintem inkább óvoda szint, messze nem egy érett konfliktus kezelő ember színvonala :)
Érett konfliktus kerülő emberek nincsenek, főleg nem családon belül.
Ez egy undorító álszent hazugság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!