Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál, ha a 19 éves...

Mit szólnál, ha a 19 éves fiad hazavinné a 37 éves barátnőjét, hogy bemutassa karácsonykor?

Figyelt kérdés
2015. dec. 5. 15:35
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
66%
Egy 35 éves nő leállt egy 17 évessel? A barátnőd valószínűleg nem normális. 34/L
2015. dec. 5. 16:03
 12/33 anonim válasza:
0%
Ja, te vagy a fiú??? :)
2015. dec. 5. 16:05
 13/33 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező!Te a fiú vagy vagy a hölgy?:)

Elmesélek egy sztorit.

Van egy most 34 éves unokatestvérem,akinek a barátnője most már olyan 50 körül van.Van egy 10-12 éves kislányuk.

Tehát olyan 22-23 körül lehetett a fiú,amikor megismerkedett az akkor olyan 40 körüli nővel.

És besikerült a baba.

Szóval eléggé elrontotta a fiatalságát,de azóta is együtt vannak a nővel.Habár megvannak,meg minden,de úgy élnek,mint két testvére szinte.Annyi,hogy van egy közös gyerekük.

Persze a gyereket szereti meg minden,de idővel 34 évesen már gondolom gáz neki egy ilyen idős nővel lenni.34 évesen még szexelni akar,gondolom fiatal nőkkel.

Szóval nincs gond az ilyen kapcsolatokkal,ha mindkét fél tudja,hogy ez valószínűleg átmeneti lesz,vagy megvannak a határai.

Ha az idősebb nő vagy és a fiatalabb pasival akarsz szórakozgatni,nem gond,csak ne tedd tönkre az életét azzal,hogy magadhoz láncolod és gyereket szülsz neki.

Ha meg a fiatal fiú vagy,akkor fogd fel úgy,hogy elvagytok,élvezitek az életet,amíg mindkettőtöknek jó.

2015. dec. 5. 16:11
 14/33 anonim ***** válasza:
45%
Ha kérdezés nélkül beállít vele karácsonykor úgy, hogy nem is tudtunk semmit a nőről, akkor szedheti is a cuccat és költözhet hozzá. Ha jóval előtte beszél róla, minimum elmondja, hogy mennyi idős a nő, hiszen az ember általában pár évvel idosebb/fiatalabb partnert képzel el és nem bejelenti, hogy hozzá, hanem megkerdezi, hogy mit szolnank hozzá, akkor várnánk szeretettel.
2015. dec. 5. 16:18
 15/33 anonim ***** válasza:
20%
Te se, 11, ha 34 évesen lánynak tartod magad....
2015. dec. 5. 16:19
 16/33 anonim ***** válasza:
43%
15 Ja bocs, igazad van, nem is tudom miért gépeltem félre, biztos túl sokat nézem ezt az oldalt. Mindegy, te attól még jó nagy bunkó vagy.
2015. dec. 5. 16:22
 17/33 anonim ***** válasza:
11%
Miért is vagyok ÉN a bunkó? Ja, mert te írtad a barátnőrol látatlanban? Aha, értem.
2015. dec. 5. 16:28
 18/33 A kérdező kommentje:
Nyugalom lányok és nők. Ne vesszetek össze a semmin:)
2015. dec. 5. 16:29
 19/33 anonim ***** válasza:
25%
17 próbálj a kérdésre koncentrálni és ne rám, ez az oldal nem erről szól. Kérdező! Ki vagy a történetben?
2015. dec. 5. 16:30
 20/33 A kérdező kommentje:
Én vagyok a srác.
2015. dec. 5. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!