Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A fiatok szeretőjéhez hogy...

A fiatok szeretőjéhez hogy állnátok hozzá? Hogy próbáljak meg jó benyomást tenni az anyukájára?

Figyelt kérdés

Hétfőn a barátom anyukájával ebédelünk, akkor lesz a születésnapja és Ő szeretne bemutatni neki.

Viszont én vagyok az, aki miatt éppen a válás közepén van.

Így is kaptam egy idegbeteg feleséget, aki zaklat, nem hiányzik, hogy az anyukája is utáljon.

A barátom és a húga azt mondja, hogy ne idegeskedjek, imádni fog majd, de ez akkor sem a legjobb bemutatkozás... Vagy csak én gondolom túl?

2015. dec. 5. 15:08
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
49%
Én azt mondanám neki, hogy "fiam, ebbe a házba ringyót nem hozunk, ráadásul akit három évig lehet nős emberként dugni, az még hülye is; egyformán tartalak ugyan bűnösnek titeket, de te akkor is a fiam vagy, ezért van helyed a lakásomban, de neki nem."
2015. dec. 8. 09:32
 32/34 anonim ***** válasza:
Kérdező, hogy sikerült a látogatás?
2015. dec. 8. 10:49
 33/34 A kérdező kommentje:

Jól, nagyon is jól szerencsére. Sőt, csütörtökön vele reggelizek, szeretne jobban megismerni.

Kedves nő, egyáltalán nem olyan, mint az itteni válaszadók nagy része.

2015. dec. 8. 12:43
 34/34 anonim ***** válasza:
60%
Ez a lényeg. :)
2015. dec. 8. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!