A fiatok szeretőjéhez hogy állnátok hozzá? Hogy próbáljak meg jó benyomást tenni az anyukájára?
Hétfőn a barátom anyukájával ebédelünk, akkor lesz a születésnapja és Ő szeretne bemutatni neki.
Viszont én vagyok az, aki miatt éppen a válás közepén van.
Így is kaptam egy idegbeteg feleséget, aki zaklat, nem hiányzik, hogy az anyukája is utáljon.
A barátom és a húga azt mondja, hogy ne idegeskedjek, imádni fog majd, de ez akkor sem a legjobb bemutatkozás... Vagy csak én gondolom túl?
Hát, pedig valamikor muszáj lesz megismerkednie velem. Közeledik a Karácsony is, jobb lenne, ha nem az egész család zúdulna rám hirtelen.
Nem az én ötletem volt ez a találkozás, a barátom szeretné.
Miért, dec. 24-re kimondják a válást?
Csak ebben az egy esetben tűrném meg karácsonykor.
Csatlakozom elsőhöz.
Majd, ha lezajlott a válás, és kicsit megnyugodtak a kedélyek, akkor lesz itt az ideje a bemutatásnak. Remélem, legalább gyerekek nincsenek.
Teljesen mindegy, milyen volt a házasság (a te szempontodból nyilván csak rossz lehetett, a feleség idegbeteg házisárkány, és te mentetted meg a pici fiút a karmai közül), én elvárnám a fiamtól, hogy tisztességes módon járjon el, minden esetben. Szeretőt tartani, félrekefélni nem tartozik ezek közé.
Mert szerintetek nem "idegbeteg házisárkány" az, aki felgyújtja a kukákat a ház előtt, behajítja az utcára néző hatalmas ablakokat téglával a háznál, gyűlölködő leveleket küld nekem és öngyilkossággal fenyegetőzik a (volt) férjének?
Szóval itt úgy van, hogyha valakinek boldogtalan a házassága, akkor nehogy másra nézzen, hanem úgy élje le az életét? Biztató...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!