A fiatok szeretőjéhez hogy állnátok hozzá? Hogy próbáljak meg jó benyomást tenni az anyukájára?
Hétfőn a barátom anyukájával ebédelünk, akkor lesz a születésnapja és Ő szeretne bemutatni neki.
Viszont én vagyok az, aki miatt éppen a válás közepén van.
Így is kaptam egy idegbeteg feleséget, aki zaklat, nem hiányzik, hogy az anyukája is utáljon.
A barátom és a húga azt mondja, hogy ne idegeskedjek, imádni fog majd, de ez akkor sem a legjobb bemutatkozás... Vagy csak én gondolom túl?
Nem,nem idegbeteg házi sárkány volt,hanem egy nő akit megcsalt a férje!!!!
Megkellett volna várnod amíg elválnak,így lett volna tiszteséges és akkor talán nem kaptál volna leveleket.
De valószínűleg téged is megfog csalni ,hamár a feleségével megtetette..
Főzött? Mosott? Ugyan, az a nő a konyhába csak akkor ment, ha alkoholt keresett.
Persze, tudom, engem is megcsal majd. De amíg ez nem következik be, addig boldogok leszünk, bocsi. :)
Mennyi ideje vagytok együtt a pároddal?
Mondta már az anyukájának, hogy elvinne téged is bemutatni? Hogyan reagált?
Milyen típusú a mama? (régimódi, elfogadóbb?)
"Főzött? Mosott? Ugyan, az a nő a konyhába csak akkor ment, ha alkoholt keresett. "
Ezek szerint a "barátod"-nak ez a zsánere?:D Valamiért csak elvette feleségül...
Persze az előnytelen szeretőstátuszt igyekszik megmagyarázni, relativizálni az ember, ez érthető a részedről. Gyerekeik vannak?
ma 15:42
3 és fél éve vagyunk együtt, de hivatalosan csak 5 hete. Ennyi idő kellett, amíg elengedtem azokat a dolgokat, amik az életem részei voltak, de ahhoz nem voltak elfogadhatóak, hogy a barátnője legyek.
Igen, mondta Ő is és a tesója is mesélt már az anyukájának rólam. Azt mondta, hogy szívesen látna és kérdezte, hogy melyik a kedvenc éttermem.
Elfogadó, egyáltalán nem régimódi.
ma 15:43
Miért lennék naiv? Mert jelenleg boldog vagyok?
Elég sok mindenen keresztülmentem már, szóval tudom, hogy nem a hercegre kell várni fehér lovon.
Ezen az oldalon miért kell mindenkire rámondani, hogy naiv, aki kapcsolatban van?! :D
ma 15:48
Huh, hát akkor kellemetlen pofára esésed lenne. :)
ma 15:50
Igen, valamiért biztosan elvette feleségül több, mint 15 éve. Azóta eléggé megváltozott.
Nincs gyerek hál' Istennek.
Akkor miért nem vált el már sokkal korábban? 3,5 év kellett, mire rá tudtad venni, hogy hagyjon ott egy alkoholista, nemtörődöm, idegbeteg nőt, akivel megoldandó gyerekprobléma sincs? Miféle szeretet/szerelem ez, hogy képes volt ilyet megtenni veled?
Akárhogy csűröd-csavarod, ez nagyon gáz történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!