Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A fiatok szeretőjéhez hogy...

A fiatok szeretőjéhez hogy állnátok hozzá? Hogy próbáljak meg jó benyomást tenni az anyukájára?

Figyelt kérdés

Hétfőn a barátom anyukájával ebédelünk, akkor lesz a születésnapja és Ő szeretne bemutatni neki.

Viszont én vagyok az, aki miatt éppen a válás közepén van.

Így is kaptam egy idegbeteg feleséget, aki zaklat, nem hiányzik, hogy az anyukája is utáljon.

A barátom és a húga azt mondja, hogy ne idegeskedjek, imádni fog majd, de ez akkor sem a legjobb bemutatkozás... Vagy csak én gondolom túl?

2015. dec. 5. 15:08
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
93%
Nem, csillagom, a helyes eljárás az, hogy ha sz@r a házasság, akkor elválok, és UTÁNA keresek új párt. Nem pedig melegszem a kakiban, végül is főznek, mosnak rám, ingyen szex is van, közben keresek mást, és ha az összejött és már nagyon piszkál, hogy lépjek ki a komfortzónából, akkor beadom a válást. Férfi így jár el, gerinctelen p.cs meg úgy, ahogy a "párod." Aki mellesleg még egy másik nő férje.
2015. dec. 5. 15:35
 12/34 anonim ***** válasza:
92%

Nem,nem idegbeteg házi sárkány volt,hanem egy nő akit megcsalt a férje!!!!

Megkellett volna várnod amíg elválnak,így lett volna tiszteséges és akkor talán nem kaptál volna leveleket.

De valószínűleg téged is megfog csalni ,hamár a feleségével megtetette..

2015. dec. 5. 15:35
 13/34 A kérdező kommentje:

Főzött? Mosott? Ugyan, az a nő a konyhába csak akkor ment, ha alkoholt keresett.

Persze, tudom, engem is megcsal majd. De amíg ez nem következik be, addig boldogok leszünk, bocsi. :)

2015. dec. 5. 15:38
 14/34 anonim ***** válasza:
86%

Mennyi ideje vagytok együtt a pároddal?

Mondta már az anyukájának, hogy elvinne téged is bemutatni? Hogyan reagált?

Milyen típusú a mama? (régimódi, elfogadóbb?)

2015. dec. 5. 15:42
 15/34 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon naiv vagy még, kérdező...:D
2015. dec. 5. 15:43
 16/34 anonim ***** válasza:
82%
Anyuka helyében csak mosolyognék és nem szólnék semmit. Tudnám milyen "komolyak" a fiam kapcsolatai szóval lényegtelen mennyire tetszik nekem a csaj, úgyse fogom sokáig látni.
2015. dec. 5. 15:48
 17/34 anonim ***** válasza:
81%

"Főzött? Mosott? Ugyan, az a nő a konyhába csak akkor ment, ha alkoholt keresett. "

Ezek szerint a "barátod"-nak ez a zsánere?:D Valamiért csak elvette feleségül...

Persze az előnytelen szeretőstátuszt igyekszik megmagyarázni, relativizálni az ember, ez érthető a részedről. Gyerekeik vannak?

2015. dec. 5. 15:50
 18/34 A kérdező kommentje:

ma 15:42

3 és fél éve vagyunk együtt, de hivatalosan csak 5 hete. Ennyi idő kellett, amíg elengedtem azokat a dolgokat, amik az életem részei voltak, de ahhoz nem voltak elfogadhatóak, hogy a barátnője legyek.

Igen, mondta Ő is és a tesója is mesélt már az anyukájának rólam. Azt mondta, hogy szívesen látna és kérdezte, hogy melyik a kedvenc éttermem.

Elfogadó, egyáltalán nem régimódi.

ma 15:43

Miért lennék naiv? Mert jelenleg boldog vagyok?

Elég sok mindenen keresztülmentem már, szóval tudom, hogy nem a hercegre kell várni fehér lovon.

Ezen az oldalon miért kell mindenkire rámondani, hogy naiv, aki kapcsolatban van?! :D

ma 15:48

Huh, hát akkor kellemetlen pofára esésed lenne. :)

ma 15:50

Igen, valamiért biztosan elvette feleségül több, mint 15 éve. Azóta eléggé megváltozott.

Nincs gyerek hál' Istennek.

2015. dec. 5. 15:55
 19/34 anonim ***** válasza:
33%
Nyilvàn elfogad, intelligens ember nem előitéletes ezért.
2015. dec. 5. 16:13
 20/34 anonim ***** válasza:
92%

Akkor miért nem vált el már sokkal korábban? 3,5 év kellett, mire rá tudtad venni, hogy hagyjon ott egy alkoholista, nemtörődöm, idegbeteg nőt, akivel megoldandó gyerekprobléma sincs? Miféle szeretet/szerelem ez, hogy képes volt ilyet megtenni veled?

Akárhogy csűröd-csavarod, ez nagyon gáz történet.

2015. dec. 5. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!