Anyám sunyiban cigizik.. de tenyleg! Apam nem sokat van itthon, 2havonta kb. de o sem tudja. A testvereim es anyam testverei sem, kiveve egyet, azt tudom. Anyam szerintem sejti, h tudom. De ez miert jo?? Elkezdtem en is cigizni es neha a szobamba hagyok egy ures cigisdobozt vagy gyujtot vagy valamit hatha megtalalja es szol erte hogy tudjam neki mondani, hogy tudok rola!! De nem szol, szoval tuti tudja meg minden. De komolyan nem ertem h lehet az hogy cigizik de mar kisgyerek korom ota.... vicc!! A wcbe konyhaba meg mindenhol, jo szellos a lakasunk gyorsan ki kiszelloztet azzal nincs baj de olyan lelki nyomoreknak erzem magam, amugy is idegbeteg, olyan mintha az anyam sem lenne. Folyton veszekszik es meg ez is.. mar kisgyerek korom ota tudom hogy hazudik nekem :/ annyira kihat mindenre ugy erzem.. erzelmileg instabilnak erzem magam es erre vezetem vissza, egy csaladtagomba keptelen vagyok megbizni mert a sajat anyam rzt csinalja. Viszont felek elmondani neki hogy tudom mert szerintem nagyon haragudna es tuti elkuldene a haztol.. de komolyan. Mindig veszekszik velem, ha eltorok egy poharat, akkor azert tortem el szerinte hogy neigyon es szomjanhaljon meg ilyenek.. folyton a rosszat latja bennem es amugy jo fej ugy masokkal.. meg tudom hogy szeret mint lanyat de emberileg nem es ez nem is baj hogy nem szeret igazabol de akkor se kene hazudnia :( 18L
2015. dec. 3. 14:12
1/5 anonim válasza:
és neked ehhez mi közöd?Értem én, hogy sunyiban iszik és hasonlónál a gyerek is érintett,de cigizés miért böki a csőrödet?ha ezt élvezi és neki a képedbe pöfögi a füstöt hát hajrá vagy ha nem költi el az összes pénzt a cigire, amit rátok kéne pl. költeni, akkor újfent hajrá had csinálja
2015. dec. 3. 14:15
2/5 anonim válasza:
bocs- nem a képedbe pöfögi a füstöt- akartam írni
2015. dec. 3. 14:16
3/5 A kérdező kommentje:
Mert azt papolja mindig, hogy milxen fontos az oszinteseg, es nem gondolom, hogy ez ra ne vonatkozva. O az anyam, nem gondolom, hogy normalis, hogy hazudik nekem egy eleten at...
2015. dec. 3. 14:20
4/5 anonim válasza:
Miert hisztizel a cigin? Hisz nyilvan nem ezzel van bajod, hiszen mint irod, te is elkezdted, az meg a ketts merce csucsa lenne, ha ezek utan barmit szolnal.
Az a bajod, hogy anyad "hazudik neked"? a sztoribol nem derul ki hazugsag, csak annyi, hogy nem feltetlenul kot mindent az orrodra, amivel nincsen baj, mert egyaltalan nincs minden egyes dologhoz kozod, amit a szuleid csinalnak. Udv a valo vilagban.
Az a bajod, hogy mindig veszekszik veled? Ha nem tudsz rajta valtoztatni, ne vedd ennyire e szivedre. Lassan felnott vagy, ideje lenne elvagni a koldokzsinort, legalabb erzelmi teren.
2015. dec. 3. 14:23
5/5 anonim válasza:
"Elkezdtem en is cigizni es neha a szobamba hagyok egy ures cigisdobozt vagy gyujtot vagy valamit hatha megtalalja es szol erte hogy tudjam neki mondani, hogy tudok rola!! "
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!