Normális dolog ez szüleim részéről, hogy egyedül fognak hagyni hónapokra?
32-es Te lehetsz, hogy igen, de hidd el másoknak ez a valóság:)
Tudod ezeket a lakóautókat nem az UFO-k veszik ám meg hanem ugyanolyan Homo sapiensek mint Te. Csak lehet kicsit okosabbak, tehetségesebben nálad.
Nem akarsz egyszer egyetemre menni? Vagy külön költözni? :)
Akkor úgyis muszáj lesz ezeket megtanulnod. Én idén szeptembertől lakok egyedül albérletben egyetem miatt, és tudod mit? Imádom!
Ha nincs úgy óra/hétvégén felkelek amikor akarok, kapcsolhatok valami zenét, nem zavar senkit, és pizsiben főzök valami finomat aztán megeszem az ágyban, mert nincs senki aki ezek miatt rám szólna, és tök móka :)
Ehetek reggelire pizzát és vacsira müzlit, nem néz senki hülyének.
Igen, eleinte para volt, kb sírva hívtam anyumat, hogy már egy órája megy a mosógép és úgy zúg meg remeg, hogy félő, felszáll, és mit tegyek.. Megnyugtatott, nem repült el a gép, én is élek még.:)
Meg lehet találni ennek a jó oldalát, de nem úgy, ha eleve sajnálod magad.
Egyetemre jövőre megyek, de ahhoz elköltöznöm nem kell.
Na ez rossz lesz mondjuk. Mikor kezdem a sulit akkor se lesznek még itthon.
Persze nem akarok én örökké a szüleimmel lakni, de nem számítottam rá, hogy ilyen hamar és hirtelen kell önállósodni:)
Én ezt mindig úgy képzeltem, hogy majd egyszer találok egy pasit akivel összeköltözünk aztán majd elleszünk ketten. Nem úgy, hogy egyedül maradok mint a kisujjam.
Meg én amúgy is olyan vagyok, hogy nagyon rátudok dolgokra parázni. Ezért is félek.
Anyáékat meg csak nem hívogathatom naponta ötször valami számukra jelentéktelen meg hétköznapi problémával.
Mondtad a szuleidnek, h neked ez ekkora para? Azert alapvetoen nem gaz egyaltalan a tervuk, de ha a lanyom ennyire dzorongna, en biztos figyelembe vennem es modositanek vmit, h neki is jo legyen. Meg akkor is, ha "mar" 18 eves. Pl rovidebb idore mennenk, nyari szunetvalatt kiutaztatnalak v megbesgelnem vkivel h odakoltozhess
Amugy az mitol kamu, h van ket ember Mo-n, akik tudtak venni egy jobbfajta lakokocsit?
Kérdező!
Mennyibe kerül egy ilyen autó? Nem szekálásból kérdem! Nem csak konkrétan a szüleidé hanem úgy általában. Milyen jó márkák vannak ebben a kategóriában?
ha te 13 éves gyerek lennél azt mondanám nem normális...
de te egy 17 éves gyerek vagy aki végre felnőhetne...
nem bántásból mondom, de ennyi idősen már nem kellene ennyire a szülőktől függened...az még rendben van, hogy anyagilag függsz tőlük, mert tanulsz, de azért 17 évesen ne kelljen már betakargatni és reggel felöltöztetni...
22F
annyira örültem volna ha ez velem történik meg anno :-)))
szal addigra 18 leszel, semmi jogi akadálya nincsen
gondolkodj
eddig mást sem csináltak mint téged neveltek
most már had pihenjenek ki téged
am meg számíts rá h ha hazajönnek onnantól nem lesz kitörölve a popokád :-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!