Anyum nem tudja elfogadni hogy "egy kicsit más vagyok". Adjam ki magam másnak mint aki vagyok vagy fogadjam el a tényt hogy gyűlöl?
Figyelt kérdés
Tehét 16 éves vagyok és utálom a pop zenét meg amit rám akar tukmálni. Leginkább fekete cuccokban járok szakadt gatya bőrdzseki (mindet olyan pénzből vettem amit szülinapomra/karácsonyra kaptam nagyszülőktől vagy megdolgoztam érte) és folyamatosan azt kell hallgatnom hogy egyszerűen gusztustalan vagyok és hányingere van tőlem meg hogy a zene amit hallgatok istenkáromló.És valahányszor elmegyünk ruhát venni jelenetet rendez hogy miért nem hordok csípőfarmert meg magassarkút meg haspólókat mint a többi korombeli lány,de ő nem érti hogy nem azért öltözök így mert ki akarok lógni a sorból hanem mert nekem ez tetszik. A suliban vannal más rockerek is velük jóban vagyok viszont a többieket nem csípem,ő pedig azt akarja hogy a "népszerű gyerekek közé tartozzak és ne csak egy lúzer legyek"2015. nov. 22. 17:55
11/15 anonim válasza:
De ha ekkora egyéniség vagy, meg rocker, akkor miért nem sz*rod le nemes egyszerűséggel jó magasról édesanyád véleményét? Nem kell neki válaszolni, meg nem kell vele menni vásárolni, aztán majd megunja a szekálást, ennyi. Gyerekként kezel, mert még az vagy, és úgy is viselkedsz. Egy 16 évesnek már nem kéne azon hisztizni, hogy az anyukájának nem tetszik az öltözködése. Legyél már kicsit önálló, 2 év múlva úgyis elköltözhetsz otthonról, ha így folytatjátok.
12/15 anonim válasza:
A rockerséggel nem fogsz kitűnni a tömegből. 10-ből 9 lány "rocker". Anyukád csak azt akarja, hogy ne ez a tömeg, fekete ruhákban járó, "lázadozó" hgyerek legyél.
13/15 anonim válasza:
Vetess vele fekete kiskosztümöket, meg csipkeblúzokat. Vagy jól fogsz kinézni (és sokkal egyedibb is leszel), vagy agyvérzést kap az áruktól.
14/15 gnoomage válasza:
Azért van egy kisebb különbség a divatrocker és a rocker között... Azt nem írtad hogy mióta hordasz ilyen ruhákat? Én amióta az eszemet tudom ossianra keltem és kárpátiás pulcsi volt a féltett kincsem 6 éves koromban... Anyum teljesen bele van nyugodva és tudja hogy ez vagyok én a kezdetek óta... Ha te csak most jöttél rá, vagy tényleg azért hordod, mert hopp megtetszett, akkor lehet divatrocker vagy és megértem anyádat... Meg ha igazán ez lennél te akkor nem érdekelne senki véleménye... Nem ismerlek és nem is írtál arról mikor kezdted el ez a stílust így egyszerűen azt ajánlom légy önmagad ;)
15/15 anonim válasza:
Az öltözködésben igaza van édesanyádnak, öltözhetnél csinosan, a korosztályodnak megfelelően. Ne légy különc, majd idősen úgyis belátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!