Szülők! Ti legkevesebb hány évesen tűrnétek hogy lányotok egy 20 éves fiúval járjon?
Nem jó szemmel nézés a kérdés, hanem tűrés. Feltéve ha a fiú jó családból származik, nem szoknyapecér, rendben van az élete, tralala...
És mielőtt nekemesnétek, esküszöm hogy csak elméleti a kérdés!
hát mindenképpen legyen már középiskolás.
általános iskolás korában nem nagyon díjaznàm a barát dolgot, főleg nem egy férfival.
nekem először 16 évesen volt barátom, ő akkor volt 18-19. ezt így korrektnek éreztem, a szüleim se szoltak meg érte. bár igazán komoly kapcsolatom a 18.szulinapom előtt lett, vele vagyok még mindig.
Nekem 17 évesen volt először barátom aki 24 éves volt. Lehet megszólni ezért,nem igazán érdekel. Nagyon szerettük egymást,és ez az egy dolog volt ami számított, egy percig sem bántam meg. Egyébként a szülők könnyen elfogadták. Szerintem én koromhoz képest egyébként érett voltam ő pedig nagyon gyerekes. Én egy elég jó gimnáziumba jártam ő pedig 16 évesen már elhagyta a sulit,de addig is bukdácsolt. Fizikai munkát végzett, az a típus volt aki nem ült meg egyhelyben. Szóval azt sem lehetett mondani hogy műveltebb volt, és ebből baj lehetett volna. Nem zavart sosem a korkülönbség,nem éreztem hogy ő magasabb szinten lenne vagy bármi. Tényleg nagyon nagy volt a szerelmünk, sugárzott belőlünk a hihetetlen boldogság, de egyszer persze mindennek vége szakad(2,5 évig voltunk együtt)
Egy olyan ember mondta ezt akire felnézek: A szerelmet nem centiméterben,nem kilogrammban és nem is évben mérik.
Szerintem ez teljes mértékig igaz!
Ez függ a gyerek érettségi korától is. Nem minden 15-16-17 éves egyforma. Nekem soha nem volt velem egykorú párom , mondjuk életemben 2 volt csak és jelenleg is a 2-al vagyok már 10 éve a férjem vele pl. 13 év a korkülönbség és 25 voltam mikor összejöttünk.
Szóval mérlegelném a saját gyerekem "szintjét" illetve a járás célját , milyenségét , de ha általánosságban beszélnék akkor , azt mondanám , hogy kb. középsikolás kortól az olyan 16 körül van.
Persze ezt úgyse a szülők határozzák meg a fiatalok megoldják a tiltás meg úgysem használ. Sajnos sok szülő esély nélkül ítél és cselekszik itt romlik meg a kapcsolat a gyerekkel.
Minimum 40 éves lennék, hogy lehessen egy 17 éves lányom, akinek eltűrném, hogy húszéves barátja legyen.
Nagyon rossz a kérdés megfogalmazása.
Az, hogy rosszul van megfogalmazva, igenis számít.
Mert nem azt kérdezi, amit akart.
Ennek köze nincs a felsőbbrendűséghez.
Tudjon már értelmesen fogalmazni az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!