Szülők! Ti legkevesebb hány évesen tűrnétek hogy lányotok egy 20 éves fiúval járjon?
Figyelt kérdés
Nem jó szemmel nézés a kérdés, hanem tűrés. Feltéve ha a fiú jó családból származik, nem szoknyapecér, rendben van az élete, tralala...
És mielőtt nekemesnétek, esküszöm hogy csak elméleti a kérdés!
2015. nov. 22. 00:18
4/20 anonim válasza:
én 16 voltam amikor a barátom 20.
bár egy évvel azelőtt jöttünk össze és elég nehezen fogadták a szüleim, nem igazán akarták elfogadni és zavarta őket a 4 év korkülönbség, de idővel elfogadták és így két év után már egyáltalán nem ellenzik :D
6/20 anonim válasza:
17-18. Annyinak azért kellene lennie.
7/20 Clark Kent.. válasza:
Nos, mint más dolgok, ez sem a szülőkön múlik, szóval tök mindegy, hogy tűrik-e vagy sem.
A mai fiatalok mennek a saját fejük után, ha a szülő tilt valamit, akkor úgyis megtalálják a módját annak, hogy végre tudják hajtani a maguk akaratát.
8/20 anonim válasza:
Én legkevesebb 40 éves lennék és akkor türném el.
9/20 anonim válasza:
Nem tetszenek a válaszok? Azért megy a lepontozás?
Akkor is 17 a minimum.
10/20 anonim válasza:
17 évesen - még elméletben is - max ovis lányotok lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!