Segítenék neki olyan sportágat választani, amit élvez.
2015. nov. 11. 11:23
2/33 anonim válasza:
Tanulnék kicsit arról, hogyan is kellene táplálkozni, pl olyan sportolóktól akik értenek hozzá. Pl testépítők, erőemelők stb akik abból élnek, hogy tudják mit miért esznek és a szerint etetném.
2015. nov. 11. 11:23
3/33 anonim válasza:
Semmit,ebben a korban a szervezet még rengeteget változhat és változni is fog. Az persze más kérdés,hogy alapban figyelnék a kajára (cukor,liszt,zsír,) és a sportra is.
2015. nov. 11. 11:24
4/33 anonim válasza:
Ha arra gondolsz, hogy elhízott, akkor ezekkel a paraméterekkel szerintem nem az. De semmi képen sem erőltetnék rá semmit, nem dörgölném az orra alá a véleményem. Egyáltalán őt zavarja? Jól érzi magát? Ha nem, akkor segítenék, hogy jól érezze magát a bőrében, és megpróbálnám sport, helyes táplálkozás irányába terelgetni. De nem erőszakkal, mert a pubertás kezdetén van, nem kell az önbizalmát leépíteni.
2015. nov. 11. 11:26
5/33 anonim válasza:
igyekeznek olyan kajakat csinalni amik nincsennek telenyomva energiaval, es biztatnam hogy sportoljon.
Nyilvan ha a csaladban ennek nincs hagyomanya, es jo magyaros eteleket esznek nagy mennyisegben, akkor tokmindegy.
2015. nov. 11. 11:28
6/33 anonim válasza:
Mit tennék? Főznék egy jó babgulyást, majd innék egy sört.
2015. nov. 11. 11:31
7/33 anonim válasza:
Miért? Kövér? Vagy sovány? Most mi a baj?
Én tisztán emlékszem, hogy 14 évesen 164 centimhez 57 kiló voltam és nem voltam egyáltalán kövér. Tök átlagosan néztem ki.
Nem értem a kérdést.
2015. nov. 11. 11:31
8/33 anonim válasza:
mégis mit kéne tenni?szeretem az ilyen értelmetlen kérdéseket.
a leírtak alapján nem tartom kövérnek, de nyilván láthatatlanban nem lehet eldönteni.. én 178 cm vagyok és 70kg.szóval hasonló arányban mint a lány.és mégis sokan mondják hogy túl vékony vagyok..amikor meg mondom hogy 70kg vagyok akkor leesik az álluk.szerintem ez genetika és edzettség kérdése(zsír-izom arány)
ha kövérnek érezné magát a lányom, akkor szívesen segítenék neki sportot választani és támogatnám benne. ha szeretne az étkezésére is jobban odafigyelni,abban is segítenék neki(határokon belül, szóval nyilván nem engedném hogy egy versenysportoló étrendjét kövesse,de figyelnék rá,hogy legyen módja egészsgéesen táplálkozni).
2015. nov. 11. 11:32
9/33 gnoomage válasza:
Elméletben az ideális testsúly a magasság-100, vagyis nincs annyira elhízva.. De most nem is számít mert még kb 3-4 évig nő és ha nem szed fel akkor ideális lesz majd kb a testsúlya...
2015. nov. 11. 11:32
10/33 anonim válasza:
Mi a gond ezzel a testsúllyal. A testtömeg index szerint ez még normális. És különben is, még fejlődésben van, szóval teljesen normális, arról nem is beszélve, hogy jön a tél ilyenkor többlet energiára van szüksége...stb....stb
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!