Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Osszevesztem anyummal, mit...

Osszevesztem anyummal, mit tegyek? 14/L

Figyelt kérdés

Tegnap vitaztunk egy dolgon, azt mondtam neki, hogy nyomorek, es befutottam a szobamba. Ra 5 percre mentem is hozza bocsanatot kerni, hogy nem gondoltam komolyan, meg ezt csak azert mondtam, mert ideges voltam. Kikuldott a szobabol... Persze, ilyet anyara nem szabad mondani, de ismer, es o is tudja, hogy nem gondoltam komolyan, szamomra o a legfontosabb a vilagon.

Reggel o szokott ebreszteni, nem ebresztett, szerencsere magamtol felkeltem.

Semmit sem adott iskolaba, nem volt idom szendvicset kesziteni, szoval siettem inkabb a buszra. Penzt meg otthon hagytam.👌

Ma hazaertem, es enni akartam, de amint beleptem a konyhaba, azt mondta menjek ki, nem akar latni.

1 ora mulva nemetre kell mennem, kb 9-10 km-re van tolunk, es nem visz el + buszok sem jarnak arra PLUSZ meg van huzodva a labam.

Mit tehetnek a megbocsatasaert? Nagyon szegyellem magam, de ez tenyleg csak kicsuszott a szamon...

De o mar nem egyszer illetett meg engem csunya szavakkal, bocsanatkeres nelkul. Nekem ez volt az elso😞

2015. nov. 19. 15:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
És mivel húzott fel annyira a kedves édesanyád hogy ilyet mondtál neki?
2015. nov. 20. 18:49
 22/23 A kérdező kommentje:
Utolso, hallottal a maganeletrol?
2015. nov. 20. 19:44
 23/23 anonim ***** válasza:

Koliban laktam. Magán élet annyit jelentett, hogy lepedő alatt szexeltünk, mert a többiek nem mentek ki a szobából. Aki hajnali 3kor akart üvöltözni ugyan úgy volt kezelve, mint aki délben tette ezt.

Szóval én nem igazán tudok a magánélet részéről sokat.

2015. nov. 23. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!