Osszevesztem anyummal, mit tegyek? 14/L
Tegnap vitaztunk egy dolgon, azt mondtam neki, hogy nyomorek, es befutottam a szobamba. Ra 5 percre mentem is hozza bocsanatot kerni, hogy nem gondoltam komolyan, meg ezt csak azert mondtam, mert ideges voltam. Kikuldott a szobabol... Persze, ilyet anyara nem szabad mondani, de ismer, es o is tudja, hogy nem gondoltam komolyan, szamomra o a legfontosabb a vilagon.
Reggel o szokott ebreszteni, nem ebresztett, szerencsere magamtol felkeltem.
Semmit sem adott iskolaba, nem volt idom szendvicset kesziteni, szoval siettem inkabb a buszra. Penzt meg otthon hagytam.👌
Ma hazaertem, es enni akartam, de amint beleptem a konyhaba, azt mondta menjek ki, nem akar latni.
1 ora mulva nemetre kell mennem, kb 9-10 km-re van tolunk, es nem visz el + buszok sem jarnak arra PLUSZ meg van huzodva a labam.
Mit tehetnek a megbocsatasaert? Nagyon szegyellem magam, de ez tenyleg csak kicsuszott a szamon...
De o mar nem egyszer illetett meg engem csunya szavakkal, bocsanatkeres nelkul. Nekem ez volt az elso😞
Koliban laktam. Magán élet annyit jelentett, hogy lepedő alatt szexeltünk, mert a többiek nem mentek ki a szobából. Aki hajnali 3kor akart üvöltözni ugyan úgy volt kezelve, mint aki délben tette ezt.
Szóval én nem igazán tudok a magánélet részéről sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!