Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Osszevesztem anyummal, mit...

Osszevesztem anyummal, mit tegyek? 14/L

Figyelt kérdés

Tegnap vitaztunk egy dolgon, azt mondtam neki, hogy nyomorek, es befutottam a szobamba. Ra 5 percre mentem is hozza bocsanatot kerni, hogy nem gondoltam komolyan, meg ezt csak azert mondtam, mert ideges voltam. Kikuldott a szobabol... Persze, ilyet anyara nem szabad mondani, de ismer, es o is tudja, hogy nem gondoltam komolyan, szamomra o a legfontosabb a vilagon.

Reggel o szokott ebreszteni, nem ebresztett, szerencsere magamtol felkeltem.

Semmit sem adott iskolaba, nem volt idom szendvicset kesziteni, szoval siettem inkabb a buszra. Penzt meg otthon hagytam.👌

Ma hazaertem, es enni akartam, de amint beleptem a konyhaba, azt mondta menjek ki, nem akar latni.

1 ora mulva nemetre kell mennem, kb 9-10 km-re van tolunk, es nem visz el + buszok sem jarnak arra PLUSZ meg van huzodva a labam.

Mit tehetnek a megbocsatasaert? Nagyon szegyellem magam, de ez tenyleg csak kicsuszott a szamon...

De o mar nem egyszer illetett meg engem csunya szavakkal, bocsanatkeres nelkul. Nekem ez volt az elso😞

2015. nov. 19. 15:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
13%

Nem gondoltad komolyan... hát, mot majd megtanulod, hogy mit NE mondj ki, vagy hogyan viselkedj.

Amúgy, a "csak kicsúszott" is szánalmas érv, nem ,te azt ki akartad mondani, most meg sipákolsz, amiért - jogosan - megbántódott.

2015. nov. 19. 15:55
 12/23 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem semmit. Mindent megtettél, amit lehet.

Várj, míg megbékél.

Ha valóban tiszteled és szereted, akkor egy nem komolyan gondolt hirtelen felindulásból kicsúszott szó nem akkora kaland, mint amit csinál belőle. Szerintem ez gyerekes viselkedés egy szülőtől, hogy ilyen hosszan haragot tart a bocsánatkérés ellenére, mikor tudja, hogy egyébként tisztelettudó és szereti a lánya.

2015. nov. 19. 15:56
 13/23 A kérdező kommentje:
Mindegy, amúgy is értem a mostani anyagot, de ezzel még inkább haragudni fog rám.:(
2015. nov. 19. 15:58
 14/23 anonim válasza:
79%
Figyelj,amit egy korodbeli megtehet,megtetted....Más a mi korunkban sokkal durvábbakat mond az anyjára(K-betűvel durvázza-->utcalány,sb....).Egy szülőt amúgy akkor sem hívhatsz nyomoréknak,ha úgy viselkedik,mert ők jelentik az anyagi biztonságot...Vitázni sem éri meg velük,mert úgyse vallják be neked hogyha igazad van...Ezt én úgy írtam le hogy szeretem és tisztelem a szüleimet,de ha nem szépítjük az igazságot ez reális kép...16/f Ja és gépen nem szoktam meg,hogy helyesen írjak...Papíron megy,de a lényeg úgyis az,hogy:kössünk bele ebbe a suhancba!
2015. nov. 19. 16:53
 15/23 anonim ***** válasza:
74%

Nem volt olyan bántó, amit mondtál, de ha az is lett volna, egy anya nem viselkedhet így. Nem a barátnője vagy, akire megharagszik, és nem beszél vele, hanem a lánya. Nem hagy enni, mert kizavar a konyhából? Nem visz el az órádra, és még utána ő fog haragudni? Elvárná, hogy gyalogolj le?

Szerintem ez a viselkedés nagyon nem helyes. Bocsánatot is kértél, mégis úgy duzzog, mint egy hisztis tini.

Ezzel nem tudsz mit tenni, egyelőre, ki kell várnod amíg befejezi a hisztizést.

2015. nov. 19. 16:59
 16/23 anonim ***** válasza:
47%

Írj neki bocsánat kérő levelet. Írd le, hogy nem úgy gondoltad és sajnálod.

Ne emailt írj, papíron írd le neki.

2015. nov. 19. 17:31
 17/23 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, ne foglalkozz vele, te megtetted ami ebben a helyzetben elvárható volt tőled, ennyi. Majd megunja a saját duzzogását...
2015. nov. 19. 17:54
 18/23 anonim ***** válasza:
89%
Ez egy szülőtől nem normális viselkedés , egy 14 -16 évestől normális az ha a szülei meg bántják nem szól hozzájuk, de egy érett embertől akitől bocsánatot kér a agyereke attól nem normális az ilyen durci. Ilyenkor az lenne a a normális , hogy egy ideig ideges a aszülő nem szól a gyerekhez de a gyerek bocsánatot kér azután meg beszélik, hogy így nem szabad beszélni . Én is vitáztam anyummal sokat ő is mondott néha csúnyát én is mondtam , de ha neki volt igaza én kértem elsőnek bocsánatot ha neki akkkor ő kezdeményezte a békülést . Tartott a haragudás a részérről max egy óráig , és nekem tartott általában tovább és mindig elmondta azután hogy mit nem szabad mondanom mivel bántottam meg meg én is h mi volt a baj , ez a normális szerintem .. De másnap mindig várt a a reggeli meg amit a suliba kellett vinnem meg ha vinnie kellett valahova mindig vitt akkár mekkora a vita volt az előtt köztünk .. Ahogy anyud viselkedik nem egy felnőtt embernek való viselkedés szerintem.
2015. nov. 19. 17:55
 19/23 A kérdező kommentje:
Vegul elvitt, es az autoban mar kerdezgetett tolem.:) koszonom a valaszokat!
2015. nov. 19. 18:14
 20/23 anonim ***** válasza:
60%

Ha tényleg bocsánatot kértél, akkor semmit. Tessék magad tartani, mert most anyádon van a sor, hogy rendezze a sorait. Most anyád kétéves gyerek szintű akaratharcot játszik, és adja a megbántott sértettet.

Ha valakit megbánt az ember és utána bocsánatot kér, és az a bocsánatkérés őszinte, akkor nincs több dolga. A többi ugyanis a másik félre tartozik.

2015. nov. 19. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!