Osszevesztem anyummal, mit tegyek? 14/L
Tegnap vitaztunk egy dolgon, azt mondtam neki, hogy nyomorek, es befutottam a szobamba. Ra 5 percre mentem is hozza bocsanatot kerni, hogy nem gondoltam komolyan, meg ezt csak azert mondtam, mert ideges voltam. Kikuldott a szobabol... Persze, ilyet anyara nem szabad mondani, de ismer, es o is tudja, hogy nem gondoltam komolyan, szamomra o a legfontosabb a vilagon.
Reggel o szokott ebreszteni, nem ebresztett, szerencsere magamtol felkeltem.
Semmit sem adott iskolaba, nem volt idom szendvicset kesziteni, szoval siettem inkabb a buszra. Penzt meg otthon hagytam.👌
Ma hazaertem, es enni akartam, de amint beleptem a konyhaba, azt mondta menjek ki, nem akar latni.
1 ora mulva nemetre kell mennem, kb 9-10 km-re van tolunk, es nem visz el + buszok sem jarnak arra PLUSZ meg van huzodva a labam.
Mit tehetnek a megbocsatasaert? Nagyon szegyellem magam, de ez tenyleg csak kicsuszott a szamon...
De o mar nem egyszer illetett meg engem csunya szavakkal, bocsanatkeres nelkul. Nekem ez volt az elso😞
Nem gondoltad komolyan... hát, mot majd megtanulod, hogy mit NE mondj ki, vagy hogyan viselkedj.
Amúgy, a "csak kicsúszott" is szánalmas érv, nem ,te azt ki akartad mondani, most meg sipákolsz, amiért - jogosan - megbántódott.
Szerintem semmit. Mindent megtettél, amit lehet.
Várj, míg megbékél.
Ha valóban tiszteled és szereted, akkor egy nem komolyan gondolt hirtelen felindulásból kicsúszott szó nem akkora kaland, mint amit csinál belőle. Szerintem ez gyerekes viselkedés egy szülőtől, hogy ilyen hosszan haragot tart a bocsánatkérés ellenére, mikor tudja, hogy egyébként tisztelettudó és szereti a lánya.
Nem volt olyan bántó, amit mondtál, de ha az is lett volna, egy anya nem viselkedhet így. Nem a barátnője vagy, akire megharagszik, és nem beszél vele, hanem a lánya. Nem hagy enni, mert kizavar a konyhából? Nem visz el az órádra, és még utána ő fog haragudni? Elvárná, hogy gyalogolj le?
Szerintem ez a viselkedés nagyon nem helyes. Bocsánatot is kértél, mégis úgy duzzog, mint egy hisztis tini.
Ezzel nem tudsz mit tenni, egyelőre, ki kell várnod amíg befejezi a hisztizést.
Írj neki bocsánat kérő levelet. Írd le, hogy nem úgy gondoltad és sajnálod.
Ne emailt írj, papíron írd le neki.
Ha tényleg bocsánatot kértél, akkor semmit. Tessék magad tartani, mert most anyádon van a sor, hogy rendezze a sorait. Most anyád kétéves gyerek szintű akaratharcot játszik, és adja a megbántott sértettet.
Ha valakit megbánt az ember és utána bocsánatot kér, és az a bocsánatkérés őszinte, akkor nincs több dolga. A többi ugyanis a másik félre tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!