Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért néz 5 évesnek?

Anyám miért néz 5 évesnek?

Figyelt kérdés
bizonyos dolgokban úgy tekint rám mint egy óvodás kisgyerekre...most ezt nem azért írom hogy én már milyen nagy menő lány vagyok csak néha idegesítő tud lenni hogy például szinte soha nem engedi meg hogy az egyik barátnőmnél aludjak míg mások majdnem minden héten ott alszanak a barátnőjüknél.Nem engedi azt sem hogy elmenjek vásárolgatni ide oda :( elegem van

2015. nov. 15. 14:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
köszi :) ő így szó szerint nem mondta ki hogy 5évesnek néz de én úgy érzem...
2015. nov. 15. 15:32
 12/16 rrrrrreennnnn ***** válasza:
89%
Rosszul érzed. Anyukàd nem 5 évesként kezel,hanem annyinak,amennyi vagy...
2015. nov. 15. 16:48
 13/16 anonim ***** válasza:
91%

Komolyan, mi a fene van itt?

Csecsemők alig átmásztak a szülőcsatornán, és már felnőttnek hiszik magukat? AZ ostobaság és primitívség terjed mindenhol.

2015. nov. 15. 18:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Dugni, piálni, cigizni nem akarsz netán 12 éves gyerekként? :D :(
2015. nov. 15. 18:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Te mit teszel, hogy bebizonyítsd, nem vafy kisgyerek?
2015. nov. 16. 14:16
 16/16 A kérdező kommentje:
ÉN NEM AZT MONDTAM HOGY NAGY VAGYOK SŐT MÉG KI IS HANGSÚLYOZTAM HOGY NEM AZÉRT ÍROM de akkor se senged el és nem nem akarook dugni de ez zavar
2015. nov. 17. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!