Anyám miért néz 5 évesnek?
Még gyerek vagy, azért. És gyerekes is (mások így, mások úgy).
Vásárolgatni meg még jó, hogy nem enged el, ne szórd már a pénzét.
De ezt ő ki is mondta ,hogy 5 évesnek néz téged vagy csak te állítod ,hogy ez így van?
Amúgy meg nem hiszem ,hogy azért ne engedne dolgokat mert azt akarja ,hogy neked rossz legyen, vagy mert szerinte túl fiatal vagy ,hanem mert félt. Én 16 vagyok,most már több helyre enged el anyukám mint régen ,mert most már jobban megbízik abban hogy nem csinálok valami butaságot és ,hogy elég felelősségteljes vagyok. 12 évesen szinte sehova sem engedett el de nem azért mert kisgyereknek nézett hanem mert nem akarta ,hogy bajom essen....és igen ilyenkor biztos arra gondolsz ,hogy de úgyse történne semmi, VISZONT nem vagy anya nem tudhatod ,hogy milyen érzés lehet ez neki. Ja és egy tipp ne mond azt ,hogy de mások ezt meg azt csinálhatják ,mert az a szülőket nem érdekli ,hogy mi van másnak a gyerekével. Ő ,mivel másabb korszakban nőtt fel mint te ezért más álláspontot is foglal mint te. Egyébként meg nincs miért aggódnod ,ha leültök és normális körülmények között elbeszélgettek erről akkor biztos ,hogy kis idő után majd másképpen áll a dolgokhoz. És egyébként hidd el ,hogy ezen a dolgon ,és a te hozzáállásodon is egyszer majd jót fogsz nevetni. Miközben olvastam amit írtál tisztára magamra ismertem benne az én 12 éves énemre...és egyszer te is megváltozol ;) Remélem nem értetted félre amit írtam ,nem szidni akartalak csak segíteni kicsit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!