Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért néz 5 évesnek?

Anyám miért néz 5 évesnek?

Figyelt kérdés
bizonyos dolgokban úgy tekint rám mint egy óvodás kisgyerekre...most ezt nem azért írom hogy én már milyen nagy menő lány vagyok csak néha idegesítő tud lenni hogy például szinte soha nem engedi meg hogy az egyik barátnőmnél aludjak míg mások majdnem minden héten ott alszanak a barátnőjüknél.Nem engedi azt sem hogy elmenjek vásárolgatni ide oda :( elegem van

2015. nov. 15. 14:52
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
12/L kifelejtettem
2015. nov. 15. 14:53
 2/16 anonim ***** válasza:
71%

Még gyerek vagy, azért. És gyerekes is (mások így, mások úgy).

Vásárolgatni meg még jó, hogy nem enged el, ne szórd már a pénzét.

2015. nov. 15. 15:00
 3/16 A kérdező kommentje:
nem az ő pénzét akarom szórni mert van zsebpénzem amiért megdolgozok és ne rajtam töltsd ki a dühödet...kössz
2015. nov. 15. 15:05
 4/16 anonim ***** válasza:
35%
Ne hisztizz. Meséld el inkább, 12 évesen mit dolgozol, amiből pénzed van? A zsebpénz meg nem tőle van?
2015. nov. 15. 15:09
 5/16 anonim ***** válasza:
81%
12 évesen mit akarsz vásárolgatni (nem saját pénzből)? Még munkát se tudsz vállalni, egyébként megsúgom, 12 évesnek néz, nem 5-nek. Még felelősséggel tartozik érted, én sem engednélek el. Sajnos azt a pár évet még ki kell várni.
2015. nov. 15. 15:12
 6/16 A kérdező kommentje:
szomszédoknak segítek pl a környéken lakik egy idős néni neki szoktam bevásárolni,kutyasétáltatás...stb tényleg erre nem jöttél volna rá magadtól?
2015. nov. 15. 15:12
 7/16 A kérdező kommentje:
nem tízezer forintért akarok vásárolni mert ti úgy írjátok mintha 5-10 ezreket lazán elköltenék de én csak mondjuk egy ajakápolót,csokit,ilyesmiket szeretnék RITKÁN venni....amúgy az osztálytársaim nagyrésze nagyon..."gáz"? mert 15 éves pasija van valakiknek,cigizik stb
2015. nov. 15. 15:15
 8/16 anonim ***** válasza:
60%
nagyon gyerek vagy még, majd pár év múlva belátod :)
2015. nov. 15. 15:19
 9/16 anonim ***** válasza:
81%
Én se engedném a kislányomat 12 évesen, hogy egyedül eljárkálgasson ide-oda. Fogd fel, te még csak 12 éves vagy és gyerek. Felelősséggel tartoznak érted a szüleid. Ne ez legyen a mérvadó, hogy "De hát a Juli is ott alszik Gizinél este akkor én is". Most még csak ez, aztán később jön az, hogy "Az Eszter iPhone 6-t kapott, akkor én is azt kérek"?
2015. nov. 15. 15:19
 10/16 anonim válasza:

De ezt ő ki is mondta ,hogy 5 évesnek néz téged vagy csak te állítod ,hogy ez így van?

Amúgy meg nem hiszem ,hogy azért ne engedne dolgokat mert azt akarja ,hogy neked rossz legyen, vagy mert szerinte túl fiatal vagy ,hanem mert félt. Én 16 vagyok,most már több helyre enged el anyukám mint régen ,mert most már jobban megbízik abban hogy nem csinálok valami butaságot és ,hogy elég felelősségteljes vagyok. 12 évesen szinte sehova sem engedett el de nem azért mert kisgyereknek nézett hanem mert nem akarta ,hogy bajom essen....és igen ilyenkor biztos arra gondolsz ,hogy de úgyse történne semmi, VISZONT nem vagy anya nem tudhatod ,hogy milyen érzés lehet ez neki. Ja és egy tipp ne mond azt ,hogy de mások ezt meg azt csinálhatják ,mert az a szülőket nem érdekli ,hogy mi van másnak a gyerekével. Ő ,mivel másabb korszakban nőtt fel mint te ezért más álláspontot is foglal mint te. Egyébként meg nincs miért aggódnod ,ha leültök és normális körülmények között elbeszélgettek erről akkor biztos ,hogy kis idő után majd másképpen áll a dolgokhoz. És egyébként hidd el ,hogy ezen a dolgon ,és a te hozzáállásodon is egyszer majd jót fogsz nevetni. Miközben olvastam amit írtál tisztára magamra ismertem benne az én 12 éves énemre...és egyszer te is megváltozol ;) Remélem nem értetted félre amit írtam ,nem szidni akartalak csak segíteni kicsit. :)

2015. nov. 15. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!