Ezt hogy lehet finoman közölni?
Karácsonykor nem szeretnék nagy költségekbe verni magunkat, csak mindenkinek valami apróságot szeretnénk venni. Az előző években olyan sokat költöttünk, mert nem egy olyan rokon volt, aki drága ajándékot nézett ki magának. Egyszerűn nem győzzük, mert saját lakásra gyűjtünk. Mindenkire maximum 5000 ft-ot szánunk.
Sokszor már csak utolsó pillanatban tudtuk meg, mikor pl anyum közölte, hogy ő már megvette az ajándékát és ennyit kellene fizetnünk.
Csak a félreertés elkerülése végett szeretném így, hogy nehogy megint az legyen, hogy előre megveszi, mi meg utólag tudunk róla.
Ezt hogy lehetne finoman elmondani?
Ez nekem is fura, soha nem hallottam ilyenről, pedig az én családom is érdekes:D
egyszerűen eszembe sem jutna kifizetni, sőt, vennék neki egy illatgyeryát, és bumm, öröm van.
Nálunk éppen most 6 éves a kisfiam. Már elkezdtük készíteni közösen a családtagoknak a karácsonyi ajándékokat, kézzel. Illatgyertyát dekorálunk, vagy tobozokat, diókat aranyozunk. Mézes sütit cukormázzal rajzolunk. Vadgesztenyéből csinálunk figurákat.
Aki valami egyebet várna el tőlünk, ráfaragott :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!