Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Pokol odahaza, vagy biztos...

Pokol odahaza, vagy biztos halál külföldön?

Figyelt kérdés

A szüleim tönkretettek, fizikailag és lelkileg bántalmaztak embertelen módon. Emellé szegények is voltunk. Elegem lett, kimentem külföldre. Egy évet éheztem, fáztam, mire nagyjából helyrejöttem, meg átestem több bántalmazó kapcsolatom is.

Most már lelkileg jól voltam, de a szüleim ès a múltbeli körülményeim tönkretették az egészsègem. Szívproblèmáim vannak a stressz miatt, hónapok óta àllandóan fáj a fejem, lelki alapú betegségek sorával küzdök, az orvosok pedig tanácstalanok. A menstruációm rendszertelen, úgyhogy az esetleges terhesség miatti stressz is kikèszít.

Mostanában sokszor szédülök, légszomjam van, kerülget az àjulàs. Tegnap reggel arra ébredtem, hogy fáj a szívem.

Emellé még làtástól vakulásig dolgozom, 8-10 óra állómunka.

Most kiderült, terror fenyegetés alatt áll az ország, ahol élek, jobban tenném, ha hazamennék. Csak épp nincs hová. Egy-két nap a szüleimmel, és a pszichiátrián végezném. Végzettségem nincs, munkát nem találnék, laknom nem lenne hol, a félretett pénzem pedig véges. Barátaim, rokonaim nincsenek.

22l

2015. nov. 15. 10:53
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
84%

Félreértesz, ráadásul szóba sem hozztam a szexuális éeltedet.

NEm az a bajom, hogy cserélgeted.

De egy ilyen besavanyodott, önsorsrontó, állandóan a megélhetésért dolgozó, beteges, (szívzűr, depresszió, franc tudja miket soroltál fel) nőnél elképzelhetetlen, hogy olyan társasági életet éljen, ahol egy év alatt több férfit felszed... elsősorban azért, mert az ilyeneket jórészt elkerülik.

Nem a szexuális életedre célozgatok, hanem arra, hogy hazudsz.

2015. nov. 15. 11:40
 32/45 anonim ***** válasza:
76%

Basszus, nemcsak te voltál szegény, nem csak veled történnek tragédiák, nem csak téged érnek veszteségek. Ezek nyomot hagynak, igen - na és? Segít az rajtad, hogy van kit okolni a nyavalyáidért? A saját hülye döntéseidért kit okolsz, azért is a szüleidet? És mit tettél azért, hogy javíts az életeden? Önsajnálatba belesüllyedve nem lehet továbblépni, ezt értsd már meg, egy lépéssel nem visz előbbre, ha a múlton merengsz, és tele vagy haraggal, csak szép pszichoszomatikus betegségekhez vezet.

Maradj ott, ahol vagy, ha már tudod legalább a nyelvet. Keress más állásokat, fiatal nőként, nyelvtudással elmehetnél au-pairnek is, akkor van szállásod, kajád, tanulhatsz is mellette. Előre próbálj nézni, és megoldásokat keresni, a jó ég áldjon már meg, ami volt, azt meg dobd a hátad mögé, vissza se nézz rá.

2015. nov. 15. 11:41
 33/45 anonim ***** válasza:
67%
Keress egy jó pszichológust... szabadidős elfoglaltságot, ami pientet és felejteti veled a bajodat (olvasás, kocogás, zenehallgatás, bármi). Nyugodj le, keress barátokat, ismerkedj. Ha több pasit is fel tudtál szedni, biztos megfordulsz olyan helyeken, ahol van lehetőséged erre. És gondolkozz pozitívabban, mert akkpr sokkal jobban és szívesebbe tudsz majd előre tervezni! (És van egyetem levelezőn is, meg van esti tagoza, ha olyan sok a munkád nap közben. Csak bele ne rokkanj)
2015. nov. 15. 11:45
 34/45 anonim ***** válasza:
46%
Ritka balf...sz vagy kérdező.
2015. nov. 15. 11:57
 35/45 anonim ***** válasza:
52%
Fejezd be a hisztit mert a nyakadra csapok!
2015. nov. 15. 12:00
 36/45 anonim ***** válasza:
26%

Ritka balf.szok vagytok ti is a meleg szobából vakulásig tele kajával.

Tény , hogy nyavalayog , de a legtöbbetek jó nagy K lenne vagy egy dorogs alkoholista valahol ilyen családi háttérrel...könnyü ugatni tapasztalat nélkül és ebben igaza van akàrhogy szájkaratéztok itt.

2015. nov. 15. 12:16
 37/45 anonim ***** válasza:
72%

És ezt most gondolom a kérdező írta ki, egy másik regisztrált névről.

Egyre nevetségesebb.

Legalábbis a "vakulásig" szót nem hiszem, hogy ennyien használnák. És pont egy olyan ember, aki védi a kérdezőt.

Kérdező te ritka szánalmas egy ember vagy XD

2015. nov. 15. 12:20
 38/45 anonim ***** válasza:
55%

Nekem is rögtön ez a r_ibanckodás szúrt szemet.

"Sz_ar az élet, beteg vagyok, semmi végzettségem, de nincs időm rendbe tenni az életem, mert az önsajnálat meg a pasizás elveszi minden időm! Jajj én szegény szerencsétlen!"

Hát kérdező, a kutya nem sajnál. Te se sajnáld magad, mert csak egyre jobban belesüppedsz.

2015. nov. 15. 12:21
 39/45 anonim ***** válasza:
74%
Kedves utolsó, elég sok példa van arra, hogy a pokolból a csúcsra jutott el valaki. Simán akaraterő és kitartás kérdése. Valóban, sokkal könnyebb otthon ülni, és sírni, hogy anyam/apám miatt szár az élet. Volt nekem olyan osztalytarsam az esti iskolában, akit gyerekként bántalmaztak otthon, mind testileg, mind lelkileg, aki putriban lakott, ma pedig több diplomás, gyermekjogra is specializálódott jogász. Nem sírt nekünk soha, hogy xar az élet, mindig azt mondta, akkor is megmutatom.
2015. nov. 15. 12:22
 40/45 anonim ***** válasza:
72%

Kedves kérdező, nehéz vagy nem, ez a te életed, és csak te teheted jobbá. A szüleid támogatására nem számíthatsz. Ha ez tényleg igaz, és ennyit bántalmaztak, felejtsd el a múltad, lépj tovább. Kesergéssel nem mész sokra.

Van munkád. Van érettségid. Azt írod, hogy diploma nélkül nem találsz melót. Ez nem igaz. Mehetsz dolgozni szállodába, étterembe, konyhába, mehetsz mosogatni, takarítani, pincérkedni, stb. Sok lehetőséged van. Lehet, nem könnyű az életed, de van életed.

Nem tudom, Párizs melyik részében élsz. Vannak tényleg olyan részei, ahová kb. a rendőrség sem mer bemenni. Ha azon a részén laksz, akkor próbálj meg másik otthont szerezni.

Haza akarsz jönni? Itt is vannak lehetőségeid. Beszélsz nyelveket, van érettségid -> mehetsz eladónak, pincérnek, hotelbe, ... Sok lehetőséged van.

Nehéz az életed, de van akinek még nálad is nehezebb. Meghalt a családja (mint nekem), sosem volt családja, halálos beteg, ... Sok rosszabb helyzetben lévő ember van, mint te.

És még fiatal vagy, előtted az élet. Fáj a szíved, fejed => ez csak stressz, semmi más. Tudod ki a szívbeteg? Én láttam. Szürke az arca, kékes a szája, alig kap levegőt. Ez még nem szívbetegség. Egyébként ha van kint biztosításod, akkor menj el EKG-ra, kiderül, mi a bajod. Ha nincs, akkor gyűjts rá, nem olyan drága az magánban sem.

Egyébként élvezd, hogy fiatal vagy. Dolgozz, bulizz, kirándulj, udvaroltass magadnak. Éld az életet!

2015. nov. 15. 12:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!