Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Pokol odahaza, vagy biztos...

Pokol odahaza, vagy biztos halál külföldön?

Figyelt kérdés

A szüleim tönkretettek, fizikailag és lelkileg bántalmaztak embertelen módon. Emellé szegények is voltunk. Elegem lett, kimentem külföldre. Egy évet éheztem, fáztam, mire nagyjából helyrejöttem, meg átestem több bántalmazó kapcsolatom is.

Most már lelkileg jól voltam, de a szüleim ès a múltbeli körülményeim tönkretették az egészsègem. Szívproblèmáim vannak a stressz miatt, hónapok óta àllandóan fáj a fejem, lelki alapú betegségek sorával küzdök, az orvosok pedig tanácstalanok. A menstruációm rendszertelen, úgyhogy az esetleges terhesség miatti stressz is kikèszít.

Mostanában sokszor szédülök, légszomjam van, kerülget az àjulàs. Tegnap reggel arra ébredtem, hogy fáj a szívem.

Emellé még làtástól vakulásig dolgozom, 8-10 óra állómunka.

Most kiderült, terror fenyegetés alatt áll az ország, ahol élek, jobban tenném, ha hazamennék. Csak épp nincs hová. Egy-két nap a szüleimmel, és a pszichiátrián végezném. Végzettségem nincs, munkát nem találnék, laknom nem lenne hol, a félretett pénzem pedig véges. Barátaim, rokonaim nincsenek.

22l

2015. nov. 15. 10:53
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
58%
igen van olyan gyökér "szülő", aki élete végéig hibás, mert a gyereke soha nem tudja feldolgozni, amit vele tettek...hagyjuk már ezt a Csernus féle dumát, hogy 18 éves koráig hibáztathatja a szüleit... miért utána elfelejti egy csapásra, amit vele tettek?
2015. nov. 15. 11:14
 12/45 A kérdező kommentje:
Utolsó, ha valaki, én pont nem vagyok életképtelen. Megnéznèk másokat az én múltammal, vajon könnyebben boldogulnak-e. Vajon mégis, mi mást tehettem volna, minthogy kimegyek külföldre? Otthon nem tudtam volna elég messzire és elég gyorsan különköltözni (ami valljuk be, hasznos, ha az apám többször-józanul és tudatánál-megfenyeget, hogy meg fog ölni)
2015. nov. 15. 11:15
 13/45 A kérdező kommentje:
9-esnek ment
2015. nov. 15. 11:16
 14/45 anonim ***** válasza:
88%
10 évig háborúban éltem. Van iskolai végzettségem, munkám családom stb. A háborút is túl lehet élni, ott ahol vagy szerintem nincs háború. Nyugodj meg, még semmi sem késő, befejezhetsz egy középiskolát is, diplomát is tudsz szerezni munka mellett. Hétvégén is tudsz tanulni, este is.
2015. nov. 15. 11:17
 15/45 anonim ***** válasza:
54%
Nem felejti el, de tullephet rajta. Ha mindennap elmondja, hogy jaj de xar neki, mert pelenkaskent verték, akkor jobb lesz? Millió olyan ember van, akinek szörnyű gyerekkor jutott, de az ertelmesebbje tullephet rajta és építi a jövőjét. Ennyi
2015. nov. 15. 11:19
 16/45 A kérdező kommentje:

Érettségim van és nyelvvizsgàm, meg egy elkezdett egyetemem, szóval nem 8 általánostól kell azért elkezdenem szerencsére.

Tényleg velem lehet a gond, hogy azok után, hogy annyiszor tapasztaltam, ide a válaszolók nagy része csak a másikba belerúgni jár, még mindig merek írni ide

2015. nov. 15. 11:19
 17/45 anonim ***** válasza:
75%

Egy év alatt több bántalmazó kapcsolat.

Gratulálok.

Vagy kamu vagy, vagy nagyon hülye.

2015. nov. 15. 11:20
 18/45 A kérdező kommentje:

Érettségim van és nyelvvizsgàm, meg egy elkezdett egyetemem, szóval nem 8 általánostól kell azért elkezdenem szerencsére.

Tényleg velem lehet a gond, hogy azok után, hogy annyiszor tapasztaltam, ide a válaszolók nagy része csak a másikba belerúgni jár, még mindig merek írni ide

És egyébkènt ha épp nincs kétsègbeesett napom, senki sem állapítja meg, milyen volt a múltam csak így egy beszélgetés után

2015. nov. 15. 11:21
 19/45 A kérdező kommentje:
Te meg simàn èrzéketlen, kedves 70es
2015. nov. 15. 11:22
 20/45 anonim ***** válasza:
49%

Igen, nyugtasd magadat azzal, hogy nem vagy életképtelen. Attól majd lesz kaja az asztalon?

Amúgy egyáltalán nincs benne logika.

"Otthon nem tudtam volna elég messzire és elég gyorsan különköltözni"

Mert külföldre költözni gyorsabb volt? Mert ha külön költözöl meg kell mondani, hogy hova mész? Ha nem tudják hol vagy, hogyan talál meg?

A nyelvet legalább azóta már megtanultad, mióta kint vagy?

Tudod mit, legyen neked igazad. Te szenvedtél a világ összes embere közül a legtöbbet. Na most így jobb? Lett kaja az asztalodon?

2015. nov. 15. 11:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!