Pokol odahaza, vagy biztos halál külföldön?
A szüleim tönkretettek, fizikailag és lelkileg bántalmaztak embertelen módon. Emellé szegények is voltunk. Elegem lett, kimentem külföldre. Egy évet éheztem, fáztam, mire nagyjából helyrejöttem, meg átestem több bántalmazó kapcsolatom is.
Most már lelkileg jól voltam, de a szüleim ès a múltbeli körülményeim tönkretették az egészsègem. Szívproblèmáim vannak a stressz miatt, hónapok óta àllandóan fáj a fejem, lelki alapú betegségek sorával küzdök, az orvosok pedig tanácstalanok. A menstruációm rendszertelen, úgyhogy az esetleges terhesség miatti stressz is kikèszít.
Mostanában sokszor szédülök, légszomjam van, kerülget az àjulàs. Tegnap reggel arra ébredtem, hogy fáj a szívem.
Emellé még làtástól vakulásig dolgozom, 8-10 óra állómunka.
Most kiderült, terror fenyegetés alatt áll az ország, ahol élek, jobban tenném, ha hazamennék. Csak épp nincs hová. Egy-két nap a szüleimmel, és a pszichiátrián végezném. Végzettségem nincs, munkát nem találnék, laknom nem lenne hol, a félretett pénzem pedig véges. Barátaim, rokonaim nincsenek.
22l
Ezt a kérdést már ezerszer kiírtad valamilyen változatban.
Szerintem kamuzol. Most épp ezt a tragédiát használod fel.
Nagyon unalmas vagy már nagyon.
Évek óta itt rinyálsz.
25: Évek óta járok ide, mindig kiírsz ilyen kérdéseket.
Ha nem lennék lusta, simán be tudnék másolni legalább 10-et!
Szánalmas vagy!
Utána meg sír a szád, hogy mennyi sz@r kapcsolatod volt.
Na látod ez itt a probléma, hogy nem hallgatsz senkire, mert "azt csinálok amit akarok"
Akkor vállald a következményeit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!