Szerintetek ennyi pénzből meg tud élni két ember?
Úgy értettem hogy a kajádra és a rezsi rád eső részére kevés 45!
Vásárolj be te 1 hónapig. Mindent, amit anyukád szokott. Ne feledd a wc-papírt, mosogató- és mosószert...stb. sem!
Akkor a legjobb lenne, ha a számlákat megmutatja, te kifizeted a felét, kajából meg legyetek külön koszton.
Két embernek simán elfelezhető a hűtő.
De akkor háztartásból is vedd ki a részed, ne legyen 22 évesen házi cseléded az anyád.
Amit félreteszel amúgy hogy teszed félre?Lakáskassza v vmi? Csak mert simán bankban nagyon elértéktelenedik.
Hááat nekünk a kajánk (plusz fogkrém, tusi..stb) 60-70 e 2 főre.. Nem élünk nagylábon,
Amíg konyhai hozzáféréssel dolgoztam(ott ebédeltem,midőnkent hozhattam el főtt ételt és alapanyagot ( lejáró termékek) is akkor a feleből kijöttünk
" Ő 80 ezer ft-ot keres, én pedig minden hónapban adok neki 45 ezret. Így tehát összesen 125 ezerből élünk ketten. "
Itt van egy kis(?) bibi. Te a fizetésednek csak egy részét számítod be, anyádét meg teljesen. Miért? Nyilván rezsiről és kajáról van szó. Így anyád részéről is 45 ezret számolj, vagyis 90 ezer. 45 ezerből nagyon nagyon szűkösen jön ki egy ember kajája és rezsije.
szerintem ebben a helyzetben elégnek kell lennie
hiszen kajára elég keveset kell költeni
a rezsi sem vészes ha azt felezem akkor olyan 25e jut a kérdezőre a maradék 20e pedig elégnek kell lennie a kajára ha minden mást magának áll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!