Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mikor az ember vesz egy...

Mikor az ember vesz egy Suzukit vagy Opelt miért szidja mindenki, hogy annyi pénzből már sokkal jobb autót is vehetett volna?

Figyelt kérdés
2015. márc. 27. 10:37
 1/8 Trafó1 ***** válasza:
49%

Mert mindenkinek van kedvence, vagy kialakult véleménye.

Nekem pl az, hogy mindkettő jó autó és inkább választanák közülük, mint francia, vagy olasz autó közül, legjobb a japánban gyártott japán kocsi az biztos.

2015. márc. 27. 10:48
 2/8 SándorÚr ***** válasza:
86%
azért mert nekik nincs még annyi tapasztalatuk használt kocsikkal kapcsolataban. Eljön az idő amikor inkább vesz az ember egy 3éves opelt mint egy 10éves volvót, még ha nem is egy kategória.
2015. márc. 27. 11:29
 3/8 anonim ***** válasza:
49%
Ha a jobb azt jelenti, hogy nívósabb a logó akkor persze lehet ennyi pénzből jobbat is venni. Ha viszont állapotot nézünk akkor nem igazán
2015. márc. 27. 11:50
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
Az öreg swiftek guruló koporsók. Kántálhatják a tulajok hogy nem az, de attól nem lesz kevésbé életveszélyes. A suzukikon ezért maradt rajta a közútálat. Az opelről meg csak azok mondják hogy szar akiknek még erre sincs pénzük. Ár-érték arámyban az Opel a legjobb. Talán azért gondolnak többet mondjuk az opelnél a volkswagenről mert az opelnek régebben nem nagyon volt felsőkategóriás kocsija. De egy régi golf semmivel nem ér többet egy régi opelnél. Láttam már golfot is porrárohadva.
2015. márc. 27. 12:43
 5/8 anonim ***** válasza:
30%
4es, Astra G-ből ütem át Golf IV-be. Ég és föld. Egyébként minden más maximálisan igaz.
2015. márc. 27. 13:44
 6/8 anonim ***** válasza:
83%

Mert nincsenek képben.

Például, 1 millió forintért szalon állapotú Suzukit, Opelt, Fordot kapsz, vagy csak egy szakadt Audit, BMW-t, Mercit.

Lehet választani. Sok esztelen a szakadt Audit, BMW-t Mercit választja és azt hiszi, hogy olcsón vett egy jó autót.

Akkor inkább a Suzuki, Opel, Ford.

2015. márc. 27. 15:28
 7/8 anonim ***** válasza:
82%
Én is ültem már 4-és golfban, meg B vectrában is. Hát nem tapasztaltam hogy a golf jobb lenne.
2015. márc. 27. 18:51
 8/8 anonim válasza:

Én mentős ismerős véleményére hagyatkozok.

Nála jobban senki sem látja hányan élik túl vagy mennyire sebesülten kászálódnak ki az emberek a különböző balesetek után. A legdurvább sérülések mindig Suzukiban vannak. Fogalmam sincs, hogy van-e erről statisztika, de mivel 20 éve dolgozik a pályán, biztos nem véletlen alakult ki a véleménye.

2015. nov. 12. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!