Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyivel másabb ha gyereked...

Mennyivel másabb ha gyereked más színű, mint te magad?

Figyelt kérdés

Mennyire tudsz vele azonosulni?

Főleg férfiak esetében. A nő mégiscsak megszüli.

De milyen érzés az amikor a gyerekednek más színe van, mint neked?

2015. nov. 8. 23:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Megtudjuk hogy az asszony hűséges volt-e?
2015. nov. 9. 07:24
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem írtam oda, hogy a házastárs, mondjuk másik rasszba tartozik. Vagy egyszerűen cigány.

Értem ,hogy fehér férfiak vonzódnak a fekete vagy keverék nőkhöz,de férfiakat valószínű nem akar puszilgatni. Na most ha fia születik az egyszer felnő.

Milyen érzés lehet, hogy a gyereked nem hasonlít rád egy kicsit sem?

Nem hiszem, hogy rossz kérdés csak legfeljebb nem tudtam jól megfogalmazni.

Tegye meg más nyugodtan.

Rasszizmus meg végképp nem szól belőlem.

2015. nov. 9. 11:24
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"Értem ,hogy fehér férfiak vonzódnak a fekete vagy keverék nőkhöz,de férfiakat valószínű nem akar puszilgatni. Na most ha fia születik az egyszer felnő."

Ez de egy hatalmas baromság. Ennyi erővel minden gyerek felnő és ha egy szülő puszit mer adni a felnőtt gyerekének máris vérfertőző.

Normális ember nem így gondolkozik.

Aki más rasszba tartozó emberrel vállal gyereket az tisztában van azzal, hogy a gyereknek más színe lehet, vagy más rassz domináns jegyeit is hordozhatja.

És attól, hogy felnő a gyerek még a gyereke marad, nem pedig egy idegen fekete fazon aki besétált a nappaliba. Lehet, hogy nálatok a pubertással kitörlődik az előző 15 év, de egy normális család nem így gondolkozik.

2015. nov. 9. 12:01
 14/19 anonim ***** válasza:
49%

10#-es, jaja, én is olvastam valami ilyet a neten, láttam is a cikket. Na akkor rosszul tudom, de már csak ezért is, hogy leírtátok ezt, megérte írnom azt, amit írtam =]

(#3-as vagyok)

2015. nov. 9. 13:59
 15/19 anonim válasza:
100%
én férfi vagyok,félvér.nem zavarna ha teljesen fehér,és az sem,ha teljesen fekete lenne a gyerekem.de ha ázsia nőtől lenne,akkor az sem ha sárga és vágott szemű:)
2015. nov. 9. 14:19
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is hallottam már olyanról, hogy hófehér bőrű párnak kis barna babája lett, aztán némi huzavona után kiderült, hogy egyik nagymama lépett félre, csak nem egyből jött ki ez a gén, egy generációt kihagyott.

Szerintem egy apasági elég gyorsan tisztázza a dolgokat.

2015. nov. 9. 20:19
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha a házastárs más rasszba tartozik, akkor meg van aki számára meglepő hogy a gyerek félvér lesz? :DDD
2015. nov. 9. 20:21
 18/19 anonim ***** válasza:
Egyszer hallottam . : Ez a piszok ember annyiszor megcsalt, hogy azt se tudom melyik gyerek kitől van.
2015. nov. 13. 21:13
 19/19 anonim ***** válasza:
23%

A gyerekkel való azonosulás szempontjából a bőrszín legalább látható nyilvánvalóan.

De biztos, hogy szörnyű lehet, valahol valamilyen mélyebb problémát mutat, akár a saját, akár az előző generációkból.

Szerintem az anyának sokkal nagyobb probléma, hiába ő szüli meg.

Talán pont emiatt akarnak más színű gyereket, akik örökbefogadnak, hogy könnyebb legyen a magyarázat, bár az a gyereknek elég baj különben is.

Lehet, hogy az egyre szabadosabb, erkölcsi korlátok nélküli világban genetikai vizsgálatok után lenne kéne párt választani, nem tudom.

Nincs más színű gyerekem, de a gyerekeim HAJA színe után is utánaszíneztem a saját hajam.

2015. nov. 25. 04:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!