Jogosan akadt ki anyukám?
Alapból sötét szőke/világos barna hajam van. Tegnap anyukám beleegyezése nélkül rakattam bele szőke melír csíkokat. 3-4 árnyalattal lett világosabb, olyan mint amikor nyáron kiszívja a nap. Az ikertesóm ugyan ezt csinálta, csak barna csíkokkal. Az övén nem volt kiakadva, még meg is dicsérte...
17L
"Raadasul 16. szulinapomra tetovalast kapok.. "
Gratula, a 26 éves korodra pont elég ócskának (kifakul, a bőrnyúlás, növés miatt "szétesik") fog kinézni ahhoz, hogy takargatnod kelljen.
Sztem maganugy.:)
De azert kosz az aggodast:3
Köszi a válaszokat:) Végül megkérdeztem anyukámat és azt mondta, hogy azért nem örült annak, hogy szőke lettem, mert annak idején ő évekig festette (igaz telibe és platina szőkére) és nagyon megritkult a haja és nem akarja, hogy én is így járjak. Viszont bocsánatot kért a tegnapi kirohanásáért, meg amiért nem egyformán bánt mindkettőnkkel.
Bár nem tetszik neki túlzottan a hajam, de elfogadta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!