Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha anya nem...

Mit csináljak, ha anya nem hiszi el, hogy a sulihoz kell filmeket néznem egész héten?

Figyelt kérdés

Van egy tárgyam egyetemen, amiből házidolgozatot kell írnom, aminek olyan a témája, hogy filmeket, sorozatokat kell hozzá megnéznem (Doctor Who, Pillangóhatás, Toki wo kakeru shoujo, Vissza a jövőbe, Steins;Gate, Interstellar, ilyesmik, szóval abszolút nem dokumentumfilmek, sima szórakoztató dolgok)

Azt mondja viszont, hogy nem filmes szakra járok, nem hiszi el, hogy muszáj, és folyton elrángat segíteni. Viszont ezzel is haladnom kéne, közeledik a határidő, és kb 40 órányi filmet meg kell néznem és jegyzetelni....

Hogy győzhetném meg, hogy ez "tanulás"??

21/L

2015. nov. 3. 20:29
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
76%

nem kell egy este alatt összecsapni, de a 40 film is túlzás :)

gólya vagy? vagy nem kellett még esszét írnod? mert akkor érthető, hogy nem látod át, ez mennyire felesleges.

2015. nov. 3. 22:14
 32/41 anonim ***** válasza:
*40 órányi film
2015. nov. 3. 22:15
 33/41 A kérdező kommentje:
Kellett, de eddig nem filmekről.
2015. nov. 3. 22:15
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

akkor hidd el, hogy sok.

5 film bőven elég, sok is lesz, mert simán 12-15 oldal lesz belőle ha értesz is hozzá és szépen tudsz fogalmazni.

inkább menj rá arra hogy különféle módszereket mutass be, és akkor lehet 5 teljesen eltérő. a tanárnak is el kell olvasnia 20 majdnem ugyanolyan esszét, gondolod hogy nem fogja halálra unni magát ha a tiéd 20 oldalas lesz? :)

bár nekem az is fura hogy maximum nincs megadva, mert az se mindegy hogy valaki tudja-e a kerethez tartani magát

2015. nov. 3. 22:18
 35/41 A kérdező kommentje:
Ezt a választ kaptam a témaleadásnál: "A leírásod alapján reméljük nem állsz meg a 4 oldalnál, hanem egy jó hosszú mongráfián mérgelődhetünk, hogy el kell olvasni."
2015. nov. 3. 22:24
 36/41 anonim ***** válasza:

hát 4 oldalba 3 film se fér bele, szóval nyilván hosszabb lesz :DDD

figyelj, te tudod, de szerintem baromság. anyukádnak igaza van hogy ennyit NEM KELL nézni, nincs értelme egyszerűen, ennek a fele is elég lenne 3x annyira mint amennyit kérnek.

de ha ennyire tudod akkor várd meg amíg anyukád elalszik és nézd akkor, ha annyira fontos akkor fent tudsz maradni ezért

2015. nov. 3. 22:26
 37/41 anonim ***** válasza:
84%
Ha bárki felveheti akkor ugye C-s tárgy. Ha erre szánsz ennyi időt akkor mi lesz a ténylegesen komoly tárgyaiddal. Lazulj már egy kicsit, mert nem fogod bírni.
2015. nov. 3. 22:57
 38/41 anonim ***** válasza:
65%
Ne csesztessétek már, inkább dicséretre méltó, hogy ennyire lelkes. És bár a tantárgy címe szerepjátékos, ha a tematikát nézitek, bizony van közte időutazásos. Az anyuka mondjuk ismerős figura, én konkrétan számítógépen dolgozom otthon, de amíg a szüleimmel laktam, rólam is folyton azt hitték, hogy csak játszom (mert a gép ugye csak arra jó...)
2015. nov. 4. 02:39
 39/41 anonim ***** válasza:
91%

szerintem egyáltalán nem hülyeség komolyan venni a szabadon választható tárgyakat. főleg ha mondjuk ösztöndíjra hajtasz, akkor nem elég csak a szakhoz kapcsolódò tárgyakat teljesíteni jól.

bár gondolom nem egy heted volt megnezni a filmeket, hanem 10 hét? :D

anyukádnak segíts filmek közben, amugy se jó szünet nélkül bámulni a monitort egész nap.

így ő se háborog, de te is nézheted

2015. nov. 4. 06:22
 40/41 anonim ***** válasza:

Csökkentsd a filmek számát, teljesen fölösleges annyi film egy pár oldalas esszéhez.

Bár nem értem miért csak most kezded el, ha annyira érdekel a tárgy. Ha olyan szabvált tudok felvenni ami tényleg érdekel és némi követelménye is van, akkor időben elkezdek dolgozni rajta. Ha heti egy filmet megnéztél volna már rég kész lenne.

2015. nov. 4. 12:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!