Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha anya nem...

Mit csináljak, ha anya nem hiszi el, hogy a sulihoz kell filmeket néznem egész héten?

Figyelt kérdés

Van egy tárgyam egyetemen, amiből házidolgozatot kell írnom, aminek olyan a témája, hogy filmeket, sorozatokat kell hozzá megnéznem (Doctor Who, Pillangóhatás, Toki wo kakeru shoujo, Vissza a jövőbe, Steins;Gate, Interstellar, ilyesmik, szóval abszolút nem dokumentumfilmek, sima szórakoztató dolgok)

Azt mondja viszont, hogy nem filmes szakra járok, nem hiszi el, hogy muszáj, és folyton elrángat segíteni. Viszont ezzel is haladnom kéne, közeledik a határidő, és kb 40 órányi filmet meg kell néznem és jegyzetelni....

Hogy győzhetném meg, hogy ez "tanulás"??

21/L

2015. nov. 3. 20:29
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
83%
Hívja fel a profot, és kérdezze meg tőle. Ez kész :D
2015. nov. 3. 20:34
 2/41 anonim ***** válasza:
94%

Milyen óráról van szó? Gondolom van vmilyen szempontrendszer illetve leadtak róla vmi anyagot, mutasd meg neki, magyarázd el részletesen h pontosan miről van szó.

Esetleg töltsd le laptopra és nézd meg a könyvtárban fülhallgatóval.

2015. nov. 3. 20:38
 3/41 anonim ***** válasza:
3%
Nem muszály megnézni minden filmet...van roluk rövid összefoglalo,bemutato.
2015. nov. 3. 20:40
 4/41 A kérdező kommentje:
"Szerepjáték és világszemlélet"... Mutattam neki a követelményeket, de abban ugyebár csak az van, hogy minimum x oldalas házi dolgozat, anya meg azzal jön, hogy írjak valamit magamtól, nem érti, hogy kell forrás, ami ezesetben pár film.
2015. nov. 3. 20:41
 5/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem. Fogod a géped, és a szobádban megnézed.
2015. nov. 3. 20:42
 6/41 A kérdező kommentje:
A listámon levő minden filmet láttam már, tudom miről szólnak, csak felejtettem már részleteket, és a lényeg, hogy részletesen írjak róluk, az összefoglaló meg nem részletes.
2015. nov. 3. 20:42
 7/41 A kérdező kommentje:
De ez az, hogy amint látja, hogy filmezek, egyből azzal jön, hogy "jaj de jó hogy ráérsz, csináld meg ezt azt". Ha nem megyek egyből, akkor meg ott áll fölöttem és dumál hogy menjek már, attól szintén nem lehet odafigyelni.
2015. nov. 3. 20:43
 8/41 anonim ***** válasza:
59%

Csak a Doc. Who 35 évad és több mint 800 rész!

A Gate már jóval a 200. rész felett jár.

Ez a kérdés kamu.

Ha mégsem az, akkor egy 21 éves egyetemista meg is érdemli, hogy "elrángassák", ha ezt a kérdést nem tudja kezelni.

Egy átlagos, 13 - 14 éves kamasznak nem okozna problémát a szülő meggyőzése.

2015. nov. 3. 20:43
 9/41 anonim ***** válasza:
16%

Muszáj*

Kapjad be jol van!

2015. nov. 3. 20:44
 10/41 anonim ***** válasza:
74%
Beszéljen a tanároddal, ha nem hiszi.
2015. nov. 3. 20:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!