Ha válás után az apa továbbra is részt vesz a gyerek életében, az mennyire nehezíti meg hogy új párkapcsolata legyen?
5-ös vagyok: az összes elvált női ismerősömnek lett új párja,lehet rögtön nem azonnal,de mindnek amelyik vágyott rá,pedig többnek 3 gyereke is volt ami férfiként nekem már sok lenne,még 1 esetleg 2 oké,de 3 sok...
Pasiknál meg azt látom,hogy simán becsajoznak,de jönnek-mennek a csajok.
Ha normális az új nő: nem szól bele az évek óta jól működő rendszerbe, mérlegel hogy ez belefér-e neki és ha igen, csak akkor kezd kapcsolatba
Ha egy p*** az új nő: összejön a pasival, aztán elkezdi fúrni a gyerekkel való kapcsolatot, állandóan kiakad meg megjegyzéseket tesz ha a férfi a gyerekével van, gyerektartást csökkentetni akarja stb... a végén meg a férfinek választani kell a gyereke és nő közt (a végén változó h a gyereket vagy a nőt választja, de nyilván ettől függ a kapcsolat jövője)
Mi szűk egy éve váltunk el az exemmel, neki van párkapcsolata már egy ideje, nekem kialakulóban.
Az exem abszolút részt vesz a gyerekek életében, ez a válásunk előtt is példaértékű volt és szerencsére most sem változott. A körülményekhez képest a maximumot hozza ki a helyzetből.
Nem tűnik úgy, hogy a párkapcsolatával bármi gond lenne, az új barátnőjével kijönnek a gyerekek, neki sincs baja azzal, hogy a gyerekek az elsők.
Abszolút nem vasárnapi apuka, de ez nem akadály. Persze ehhez kell az, hogy az új pár ebben partner legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!