18 éves lányotokat elengednétek bulizni? Lent
Milyen messzire ? Ahova menni akar, a tömegközlekedés miatt, csak reggel 7re tudna hazaérni.
Volt már itt 2x. Már egyre sűrűbben akarna menni.
Milyen időközönként engednétek ?
Hát figyelj, leírom én mit szoktam költeni: buli előtt rendelünk valamit enni, fél pizza mondjuk 700Ft
Taxi a szórakozóhelyig:800/fő
Belépő:1500
ott fogyasztás: minimum 4-5 ezer, 2 ezer környékén mozog egy ital
Taxi hazafelé:800 szintén
és ez még egy nagyon kis visszafogott buli. Igen, én inkább járok drágább, de minőségi helyekre, ahol figyelnek a biztonságiak. Járok inkább kéthetente-havonta, persze diákmunkával megszerzett pénzből. És nem, nincs még gyerekem, de ezt látom a környezetemben.
Akkor örülj neki, hogy megtehted, lehet, hogy a te környezetedben ez a normális, de az átlag tinédzsereknél nem.
kaja: Ez miért a buli része? Enni amúgy is kell. Ha nagyon spórolás van, akkor én szoktam otthonról vinni szendvicset. Nem olyan menő, mint a pizza, de a célnak ugyanúgy megfelel.
taxi: Soha nem szoktunk. Vannak éjszakai buszok, villamosok, azokkal is haza lehet jutni, nem fogok ennyi pénzt kidobni az ablakon. Oda felé pedig pláne nem értem minek. Ciki a bkv?
belépő: Sok helyen leiható, és akkor meg is van az este. Vagy ingyenes bulikba is lehet menni.
fogyasztás: Van, hogy megvan a belépő árából, ha nincs, akkor buli előtt szokás alapozni valami olcsóbb helyen, hogy odaérve már csak egy vodkaszóda mellett lehessen táncolgatni egész este. Általában figyelnek a biztonságiak, mi sem vagyunk hülyék, hogy idegenektől piát elfogadjunk, plusz egymásra is figyelünk. Soha nem volt még semmi probléma.
Oké, hogy te és a környezeted nem így csináljátok, de az átlag tinik igen. Te olyan nagy hévvel írtad ezt a minimum tízezret mintha ez lenne az alapszabály. De inkább csak ti csináljátok drágán a bulizást, ha nektek így jó, akkor rendben, adjátok meg a módját, persze. De ha másnak meg sokkal kevesebből is kijön, akkor ők miért ne mehetnének többször?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!