Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 18 éves lányotokat elengednéte...

18 éves lányotokat elengednétek bulizni? Lent

Figyelt kérdés

Milyen messzire ? Ahova menni akar, a tömegközlekedés miatt, csak reggel 7re tudna hazaérni.

Volt már itt 2x. Már egyre sűrűbben akarna menni.

Milyen időközönként engednétek ?

2015. nov. 1. 11:35
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
75%
Aha, 16-18 évesen csak bejelenti hogy lelep, mert ez neki jár. de azért anya-apa adjon pénzt igaz? Mert hogy dolgozni még gyerek...hogy is van ez?: ha valaki gyerek az egyikhez legyen az a másikhoz is, vagy fordítva. Tinikék, majd ha nektek lesz gyereketek, megtudjátok milyen az, mikor a gyereketek a ti pénzetekből akar menőzni. Mert ugye mostanában egy normális bulit nem úszunk meg 10 ezer alatt. Ha hetente megy az 40 ezer. És ugye ehhez még kéne a zsebpénz, a ruhák, sminkek...Igen, nem a gyerek akart megszületni, de akkor még a szülő se gondolta hogy a mostani kamaszok ilyen anyagi csődöt fognak jelenteni, a milliónyi elvárásukkal és követelésükkel, hisz neki az jár, mert nem ő akart megszületni.
2015. dec. 9. 13:20
 32/36 anonim ***** válasza:
Utolsó, ha neked minimum 10ezer egy buli, akkor a te igényeid vannak nagyon elszállva. Sok helyen 1000-2000ért egész este korlátlan italfogyasztás van, de ha nem ilyenre megyek, akkor is 3000ből ki szoktam jönni. Ha neked olyan gyereket sikerült nevelned, aki 10ezer alatt nem tudja jól érezni magát egy este, és aki drága cuccokért követelőzik, akkor te rontottad el, de nagyon el vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy minden kamasz ilyen.
2015. dec. 9. 17:51
 33/36 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, leírom én mit szoktam költeni: buli előtt rendelünk valamit enni, fél pizza mondjuk 700Ft

Taxi a szórakozóhelyig:800/fő

Belépő:1500

ott fogyasztás: minimum 4-5 ezer, 2 ezer környékén mozog egy ital

Taxi hazafelé:800 szintén

és ez még egy nagyon kis visszafogott buli. Igen, én inkább járok drágább, de minőségi helyekre, ahol figyelnek a biztonságiak. Járok inkább kéthetente-havonta, persze diákmunkával megszerzett pénzből. És nem, nincs még gyerekem, de ezt látom a környezetemben.

2015. dec. 9. 17:55
 34/36 anonim ***** válasza:

Akkor örülj neki, hogy megtehted, lehet, hogy a te környezetedben ez a normális, de az átlag tinédzsereknél nem.

kaja: Ez miért a buli része? Enni amúgy is kell. Ha nagyon spórolás van, akkor én szoktam otthonról vinni szendvicset. Nem olyan menő, mint a pizza, de a célnak ugyanúgy megfelel.

taxi: Soha nem szoktunk. Vannak éjszakai buszok, villamosok, azokkal is haza lehet jutni, nem fogok ennyi pénzt kidobni az ablakon. Oda felé pedig pláne nem értem minek. Ciki a bkv?

belépő: Sok helyen leiható, és akkor meg is van az este. Vagy ingyenes bulikba is lehet menni.

fogyasztás: Van, hogy megvan a belépő árából, ha nincs, akkor buli előtt szokás alapozni valami olcsóbb helyen, hogy odaérve már csak egy vodkaszóda mellett lehessen táncolgatni egész este. Általában figyelnek a biztonságiak, mi sem vagyunk hülyék, hogy idegenektől piát elfogadjunk, plusz egymásra is figyelünk. Soha nem volt még semmi probléma.

Oké, hogy te és a környezeted nem így csináljátok, de az átlag tinik igen. Te olyan nagy hévvel írtad ezt a minimum tízezret mintha ez lenne az alapszabály. De inkább csak ti csináljátok drágán a bulizást, ha nektek így jó, akkor rendben, adjátok meg a módját, persze. De ha másnak meg sokkal kevesebből is kijön, akkor ők miért ne mehetnének többször?

2015. dec. 10. 11:19
 35/36 anonim ***** válasza:
Utolsó, sok helyen nincs ám BKV:-) nem ciki, csak egyszerűen nálunk nincsen.
2015. dec. 10. 17:46
 36/36 zsani.95 válasza:
Persze nyugodtan lehet korlátozni a gyereket azzal sokat lehet elérni. Szerintem igenis el kell engedni és igen kell neki pénzt adni. Különben hazudni fog hogy máshol alszik ha meg nincs nála pénz? Na azokat a tiniket drogoztatják be mert elveszi attol aki kínálja ugyanis nincs rá pénze. És egy normális megfontolt szülő azt fogja mondani a gyereknek hogy menj de ennyire itthon legyél (nyilván ne egy órára mert akkor minek menne el) és telefonálj haza mondjuk két óránként
2016. márc. 14. 23:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!