18 éves lányotokat elengednétek bulizni? Lent
Milyen messzire ? Ahova menni akar, a tömegközlekedés miatt, csak reggel 7re tudna hazaérni.
Volt már itt 2x. Már egyre sűrűbben akarna menni.
Milyen időközönként engednétek ?
Nem akartam hozzászólni, de megteszem.
Engem szigorúan neveltek a szüleim, 18 éves koromig alig mehettem valahova, semmit nem engedtek.
Következmény: Érettségi után 1 héttel összepakoltam és elköltöztem 200 km-re tőlük, az sem érdekelt, hogy mi lesz, csak szabaduljak ki a korlátuk közül. Nem bántam.
Találtam munkát, mellette suliba jártam, albérletben laktam 2 lánnyal. És buliztam éveken át, végre nem szólt bele senki. Kb 25-28 éves koromig nem hogy minden hétvégén, majdnem minden nap buliztunk. És csináltattam 5 tetoválást, a szüleim hagy örüljenek :D
Úgyse sokat találkozok velük.
Na ne szórakozz, 16 évesen barátnőkkel mentem öt napra a Balatonra nyaralni. 18 évesen másfél hónapot voltam Portugáliában dolgozni... 18 évesen nem engedélyt kell kérni, hanem közölni. Nyilván megkérdezem, hogy nagy baj-e, ha megyek, mert ha pl sok meló van itthon, akkor besegítek, de nem anyán múlik, hogy mikor hova megyek, hanem rajtam.
19L
Szerintem 18 évesen ez olyasmi, ami esetében már nem kellene kikérni a szülők engedélyét.
Én 14 éves korom óta járok szórakozni, akkor még megkérdeztem, hogy mehetek-e, de 15 éves korom óta csak bejelentem és kész. Most én is 18 vagyok, mostanra már eléggé meg is untam, nem járok túl sűrűn, havonta kb. 1x, míg anno mentem minden héten péntek-szombat is. :) Mondjuk nagyrészt a városunkon belül, de mehettem olyan helyekre is, ahonnan rendszeres buszjárat van.
Érdekes, hogy mennyi itt a "15 éves vagyok, és már csak közlöm, hogy hova megyek, akkor jövök haza amikor akarok".....úristen még csak gyerekek itt egyesek, és már éjszakáznak...
20/L
15 éves gyerek, fingjuk nincs az életről, de azt hiszik.
https://www.youtube.com/watch?v=-ZVQmLWS5ls
Hihetetlen, hogy kerek NULLA élettapasztalattal, osztják az észt. Csak sajnálni tudom, 10-30 év múlva rájönnek, milyen kis csírák voltak.
Ja, és az élet NEM 16-18 között zajlik, hanem 30 felett :D
De a sok hülye ezt nem hiszi :)
X24: Nagy dolog, éppen nagy korú vagy, de még erőteljesen függsz a szüleidtől, mert azzal dicsekszel, hogy nem :D :D
Igazi felnőtt erre nem is reagál :D :D
Kiléptem, itt éretelen tinik vannak.
Majd megtudják, mi az élet. Kicsit később, de azonos minden EMBERNEK, de itt ni nincsenek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!