Szülők! Szerintetek ez nagy korkülönbség? Ti mit szólnátok hozzá?
Figyelt kérdés
Kérdésem, hogy ti mit szólnátok hozzá, ha a 18 èves lányotoknak 25 éves barátja lenne. Tudom, vannak sokkal extrémebb helyzetek is, mondhatni ez még nem is kiemelkedő. Na de mégis, szülőként ti mit reagálnátok rá? Örülnétek vagy sem, esetleg mindegy lenne?
Köszi a válaszokat.
2015. okt. 31. 21:00
11/12 anonim válasza:
16 éves vagyok és a barátom 25. (Több mint egy éve jöttünk össze. A szüleimet nem zavarta, örültek neki hogy nem egy mai divat páwával jöttem össze.:)
12/12 viki0622 válasza:
Én 18 éves vagyok és 23 éves a barátom . Igazándibol nem a kor számit hanem hogy megértsék egymást szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!