A szülőknek miért ennyire fontos a jó jegy? Ez másoknál is így van?
Ha éppen rossz tanuló vagyok, 1eseket, 2eseket kapok, akkor apám úgy viselkedik, mintha nem szeretne. Nem szól hozzám napokig, aztán ha mégis, akkor is érzem rajta hogy haragszik.
Ha jó jegyeket kapok, akkor meg teljesen jó a kapcsolatunk, sokat nevetünk együtt, értelmesen beszélgetünk egymással.
Nem vettek fel rendes felvételin a fősulira, akkor is rohadt feszült volt a hangulat. Akkoriban volt a szülinapja, nem örült az ajándékomnak, meg se köszönte, meg se nézte normálisan. Aztán pótfelvételin bejutottam fősulira, akkor meg nagyon boldog volt és azóta teljesen király a kapcsolatunk, és jól is tanulok.
De miért kell ez alapján szeretni vagy nem szeretni a gyereket?
Mármint nyilván mindig szereti az ember a gyerekét, de miért ez határozza meg a kapcsolatukat?
Anyum sem örül ha rossz jegyet kapok és be is szól miatta, de fél óra múlva már minden oké...
L
Ha rossz jegyet kapsz, nem lesznek jó jegyeid év végén, ami azt jelenti nem jutsz be felsőoktatásba, amiből az következik, hogy nem kellesz majd jól fizető munkahelyre és SZEGÉNY leszel. Minimálbérből fogsz éldegélni, örülsz ha eszel meg kifizeted a rezsit. Ezt akarod?? Tanulj, hogy minél nagyobb esélyt adj magadnak a jó életre! Tudom még most nem érdekel, de hamar kint találod magad az életben.
Később nehezebb helyrehozni és ha most nem tanulsz később fogsz, csak sokkal nehezebb!
Üdv: egy annak idején szintén tanulni nem akaró
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!