Normalisak a szuleim?

Figyelt kérdés
Baratnomnel aludnek 15!! eves vagyok, de nem mert minek nem bekescsaban laknak, tok felesleges. Mire jo ez nekik noverem 17 o sose aludt meg baratnojenel, mert neki se engedik, ha elmesz ott is maradhatsz az ajton nem kell visszajonnod, normlais viselkedes miert ilyen retardaltak se en se a tesomnak nincs fiuja orulhetnenek, hogy nem dugunk mar, hanem csak baratnomhoz mennek.

2015. okt. 29. 00:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
24%
ha így beszélsz velük is, akkor nem csodálom. én szappannal mosnám ki a szád, miután közöltem, hogy oké, akkor mától nem fizetem a telefonod, az interneted, a pizzázást, semmit És miért ilyen retardáltak? Hogy lássák hogy rájuk hasonlítasz. Hisztis kis pi.cha...
2015. okt. 29. 10:46
 12/25 anonim ***** válasza:
57%
Kislány létedre,elég mocskos a szád! Előbb inkább TANULJ meg helyesen írni. Utána követelőzz. Miért nem a barátnő alszik nálad?
2015. okt. 29. 11:24
 13/25 anonim ***** válasza:
22%
Hölgyeim és uraim, íme itt a példa, hogy miért nem szabad telefont meg minden ló***t adni egy kis pisisnek.
2015. okt. 29. 11:56
 14/25 A kérdező kommentje:
Na hat azert lett ilyen a szoveg, mert hirtelen irtam es gyorsan. Ezt azert irtam, mert mas ilyen 15 evesek sot 14 is mar dugast csinalja, de en nem plane nem iszok es cigizek, en nem szeretnem magam ezekkel megolni. Allitolag biznak bennem, es 4 es 5os tanulo vagyok.
2015. okt. 29. 12:48
 15/25 A kérdező kommentje:
Azert nem o alszik nalam, mert azt vegkepp nem engednenk, nincs hely szerintuk.
2015. okt. 29. 12:49
 16/25 A kérdező kommentje:
De Balatonra elengedtek egy hetre hozzajuk nemreg masik baranohoz is, csak most valamiert ez jott nekik.
2015. okt. 29. 12:54
 17/25 anonim ***** válasza:

Tegnap pár (sok) sör után a könnyeimben fuldokolva írtam egy jó hosszú szöveget egy haveromnak, ráadásul siettem is, de visszaolvasva az még mindig értelmezhetőbb mint ez a katyvasz, amit ideömlesztettél.

Másrészt, nekünk vadidegeneknek honnan kéne tudni, miért ilyenek? Szerintem pl nem normális, hogy egy kamasz nem mehet át pizsipartira a legjobb barátnőjéhez, de most ez változtat bármit is? A szüleid attól még nem fogják megengedni. Kell hogy legyen valami ok.

2015. okt. 29. 14:31
 18/25 anonim ***** válasza:

Magad megoldottad: szerintük nálatok nincs hely rá.

Az ilyesmit pedig illik viszonozni.

2015. okt. 29. 18:27
 19/25 anonim ***** válasza:
7%

Ilyen fogalmazási képességgel hogy vagy te 4-es 5-ös tanuló? Két megoldás lehet csak:

1., Protekciós vagy és akkor is megkapod a 4-est ha lövésed sincs az anyagról, ha valami dereng a tanulnivalókból egyből megkapod az 5-öst.

2., Még mindig 6.-os vagy.

Melyik?

14/L

2015. okt. 29. 23:14
 20/25 A kérdező kommentje:
Na kedves utolso figyelj ide, 14 eves vagy nagyon nem neked kene nekem beszelned, hirtelen irtam duhbol es mergesen ezert lett katyvasz kicsit gyorsan akartam mindent leiirni, jobb ha tudod 9. kes vagyok most kezdtem egy szakkozepiskolaba es turizmust tanulok.
2015. okt. 30. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!