Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti elengednétek a...

Szülők! Ti elengednétek a lányotokat?

Figyelt kérdés
El szeretnék menni egy koncertre. Ami így még nem is hangzik annyira extrém kérésnek, viszont a koncert Szolnokon lenne én meg érdi vagyok. Szolnokig egyedül mennék vonattal viszont ott az állomáson találkoznék az egyik barátommal és vele mennék a koncertre is. Mivel nem akarja, hogy kint az állomáson meg kelljen várnom a vonatot, így felajánlotta, hogy aludjak nála és majd másnap haza megyek, különben se mászkáljak éjjel egy koncert után fáradtan egyedül sehol, szerinte.Anyuék nem ismerik. A srác 16 éves én 14. És nem, nem akarok lefeküdni vele, ne írja senki légyszi ezt, hogy csak ezért mennék, a koncert miatt mennék főleg, meg, hogy találkozhassak vele, mert már régen láttam. Ti elengednétek a lányotokat, ha igen miért, ha nem miért? Köszi a normális válaszokat.

2015. okt. 20. 21:20
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
0%

Máté 26:28

"Igyatok ebből mindnyájan, mert ez az én vérem, a szövetség vére, amely sokakért kiontatik a bűnök bocsánatára."

2015. okt. 21. 21:45
 42/46 anonim ***** válasza:

Ha esetleg Ica néni nem troll: (sajnos ismerek ilyen embereket és kikívánkozik)

Ica néni, tessék szépen újraolvasni a kérdést. És tessék szépen végiggondolni, hogy a kérdező kislány nem akar lefeküdni a fiúval, félre tetszett érteni. És tessék szépen elmenni az internetről, mert nekem is eszembejutott talán egy jobban idevalóbb: "Minden szabad nekem, de nem minden használ." Lehet itt írogatni a gép előtt, de semmi haszna nem lesz. Tessék szépen otthon végezni a szolgálatot. Szép estét! Ja, és üdvözlöm Ábelt és Évát. Remélem semmilyen káros hatással nem voltak az életükre és normális emberek lettek, akik boldogok.

2015. okt. 21. 23:14
 43/46 anonim ***** válasza:
32-es, hihihi. :-)
2015. okt. 22. 09:48
 44/46 A kérdező kommentje:

Kedves Ica néni!

Köszönöm a válaszát és tessék megnyugodni nem akarok én lefeküdni vele. A biblia olvasásról meg annyit, hogy nem vagyok vallásos.

2015. okt. 22. 17:27
 45/46 anonim ***** válasza:
Ajjajj, ezt ne mondtad volna. Most majd elkezd nagy erőkkel téríteni :D
2015. okt. 22. 19:57
 46/46 anonim ***** válasza:

Máté 26:28 Közelítünk egy metál koncerthez :D

Már csak kóla kell bele.

2015. okt. 31. 04:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!