Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti elengednétek a...

Szülők! Ti elengednétek a lányotokat?

Figyelt kérdés
El szeretnék menni egy koncertre. Ami így még nem is hangzik annyira extrém kérésnek, viszont a koncert Szolnokon lenne én meg érdi vagyok. Szolnokig egyedül mennék vonattal viszont ott az állomáson találkoznék az egyik barátommal és vele mennék a koncertre is. Mivel nem akarja, hogy kint az állomáson meg kelljen várnom a vonatot, így felajánlotta, hogy aludjak nála és majd másnap haza megyek, különben se mászkáljak éjjel egy koncert után fáradtan egyedül sehol, szerinte.Anyuék nem ismerik. A srác 16 éves én 14. És nem, nem akarok lefeküdni vele, ne írja senki légyszi ezt, hogy csak ezért mennék, a koncert miatt mennék főleg, meg, hogy találkozhassak vele, mert már régen láttam. Ti elengednétek a lányotokat, ha igen miért, ha nem miért? Köszi a normális válaszokat.

2015. okt. 20. 21:20
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
Nem akarok vészmadár lenni, pedig az vagyok, de bármi történhet, kirabolnak, megerőszakolnak, elrabolnak, elüt a vonat, vagy akármi. És akkor a szülő ott áll, hogy bezzeg, ha nem engedtem volna el, bla-bla. Lehet, hogy féltenek.
2015. okt. 21. 08:21
 22/46 anonim ***** válasza:
18%

Hát, úgy fest, én vagyok a fekete bárány. Én mentem 18 éves barátaimmal 14-15 évesen koncertre, aludtam is fiú barátaimnál akkoriban simán és bőőőőven később volt meg az első szexuális élményem. Egyszer-egyszer belefér.

Van, akit el lehet engedni egyedül vonaton és van, akit nem. Bennem megbíztak annyira a szüleim, hogy elengedtek és sosem okoztam csalódást.

IC-vel elengedném, gyorssal vagy ilyen trágyaszagú vackokkal, amiken már délután 5-kor olyan alkoholszag van, hogy attól berúgsz, biztosan nem. És inkább aludj ott egy barátodnál, mint éjszaka gyere haza egyedül vonattal, mert az TÉNYLEG durva. Nem csak az állomáson várakozás az, én ültem 4 körül vonaton, soha többé nem fogok.

A srác szüleivel megbeszélném telefonon (külön szoba alap), és telefont kérnék vonatra szálláskor és leszálláskor. Meg egy sms-t, amikor hazaértetek a sráchoz.

Nem minden 16 éves fiú akar megdugni minden 14 éves lányt, igenis vannak olyanok, akiket megneveltek! Sanyarú tinikorotok lehetett, ha nektek ez így jött le.

22N

2015. okt. 21. 09:07
 23/46 anonim ***** válasza:
87%

"A srác szüleivel megbeszélném telefonon (külön szoba alap)"

És meg is bíznál egy ismeretlen ember szavában?

Te is ugyanolyan naiv vagy, mint egy 14 éves.

Nem engedném.

2015. okt. 21. 09:31
 24/46 anonim ***** válasza:

Nem engednélek, az okokat már előttem leírták.

Viszont annak a hozzászólónak üzenném, akinek nyugodt lenne a lelki világa ha a srác szüleivel egyezkedne, meg megbeszélné, hogy mi hogyan lesz, hogy ne legyen ennyire naív. Nekem voltak tini koromban olyan ismerőseim/haverjaim akiknek a szülei szinte kérés nélkül falaztak a gyerek haverjainak, és még a szülők szemébe is hazudtak, miközben rá 1 órára meg gond nélkül elengedte a gyerekét meg a havert az éjszakába 13 évesen. Ne gondold, hogy minden szülőnek annyi esze van, mint ahogy azt magadról gondolnád.

2015. okt. 21. 10:59
 25/46 anonim ***** válasza:
100%

engem 14 evesen a saját városunkban is alig engedtek el bulizni, nemhogy egy tok idegen városban, ugy, hogy utána egy fiunal alszol.

persze most igazságtalanságnak érzed, de pár év múlva belatod, hogy nekik volt igazuk.

2015. okt. 21. 11:20
 26/46 anonim ***** válasza:
Elvinnélek autóval, reménykednék hogy normális koncertről van szó, nem velhelókisgrofóéstársai, aztán hazahoználak autóval. Közben felmérném a kölyköt is.
2015. okt. 21. 16:05
 27/46 anonim ***** válasza:
0%

Nem minden 16 éves fiú akar megdugni minden 14 éves lányt, igenis vannak olyanok, akiket megneveltek! Sanyarú tinikorotok lehetett, ha nektek ez így jött le.

22N

Egy lány szájából ez nem hiteles. Nem neveltetés kérdése, mondjuk dzt tudhatnád ha tanult vagy. Vannak olyanok hogy ösztönök. Had brezentáljam neked: [link]

2015. okt. 21. 17:18
 28/46 anonim ***** válasza:
Sry telefonról nem tanultam meg irni az iskolában.
2015. okt. 21. 17:19
 29/46 A kérdező kommentje:
Leander Rising koncert lenne.
2015. okt. 21. 17:53
 30/46 anonim ***** válasza:
0%

"Leander Rising koncert lenne."

Huh most nagyon ideges lettem..... Ha nekem ezt így mondanád, már venném is elő a fakanalat! És mehetnél reggel a hat húszassal ki a kertünkbe kapálni kisasszony! Szégyellhetik magukat a szüleid, hogy ezt hagyták így kicsúszni a kezükből! Felháborító ez a mai fiatalság egy söpredék.

2015. okt. 21. 18:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!