Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti elengednétek a...

Szülők! Ti elengednétek a lányotokat?

Figyelt kérdés
El szeretnék menni egy koncertre. Ami így még nem is hangzik annyira extrém kérésnek, viszont a koncert Szolnokon lenne én meg érdi vagyok. Szolnokig egyedül mennék vonattal viszont ott az állomáson találkoznék az egyik barátommal és vele mennék a koncertre is. Mivel nem akarja, hogy kint az állomáson meg kelljen várnom a vonatot, így felajánlotta, hogy aludjak nála és majd másnap haza megyek, különben se mászkáljak éjjel egy koncert után fáradtan egyedül sehol, szerinte.Anyuék nem ismerik. A srác 16 éves én 14. És nem, nem akarok lefeküdni vele, ne írja senki légyszi ezt, hogy csak ezért mennék, a koncert miatt mennék főleg, meg, hogy találkozhassak vele, mert már régen láttam. Ti elengednétek a lányotokat, ha igen miért, ha nem miért? Köszi a normális válaszokat.

2015. okt. 20. 21:20
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
0%

Én 28 éves koromig nem érintkeztem férfivel, csak az esküvő, és édesanyám- apám beleegyezése után! Maga meg már menne és idegen ágyakba bujkálna??, Először a szerelem, utána jöhet a gyűrű, és majd 25-30 évesen az első szexuális élmény(szeretkezés). Nekem két gyermekem lett a szerelmem gyümölcséből Ábel fiam, és Éva lányom a Biblia szavai után.

Máté evangéliuma 19, 19.

A szeretetben nincsen félelem; sőt a teljes szeretet kiűzi a félelmet, mert a félelem gyötrelemmel jár. Aki pedig fél, nem lett teljessé a szeretetben.

Ajánlom a Bibliát a kisasszonynak! 56/Nagyné Ica

2015. okt. 21. 18:37
 32/46 anonim ***** válasza:
100%

"Ajánlom a Bibliát a kisasszonynak! 56/Nagyné Ica"

Én pedig az análszexet a nagyságos asszonynak. Talán akkor majd nem próbál téríteni a neten keresztül is.

2015. okt. 21. 18:47
 33/46 anonim ***** válasza:
100%

31-es... elgondolkodtam, hogy ezt most komolyan mondtad-e, vagy te is egy troll vagy.

30 évesen az első szexuális érintkezés? Szerinted egy 30 éves felnőtt nőt kit nem fog szűzen bárki is körberöhögni? Fejben dől el. 14 évesen persze, hogy nem ajánlott, de én pl. 18 múltam az elsőnél, és köszönöm, nem bántam meg. Addigra azért már tudja az ember mit akar ilyen téren....

Kérdező, a válaszom nekem is nem, a miértet már sokan leírták.

2015. okt. 21. 18:54
 34/46 anonim ***** válasza:
0%

Az izráelita év ötödik hónapja (4Móz 33,38).

ABADDON (pusztulás, megsemmisítés, bukás; pusztító, tönkretevő; mélység, pusztulás helye)

2015. okt. 21. 18:56
 35/46 anonim ***** válasza:
100%

Nagyné Ica:

Ma mindenhez idézeteket írsz?

Kicsit megcsusszant a pálinkás üveg a kezedben? :)

2015. okt. 21. 19:30
 36/46 anonim ***** válasza:

Ica néni második hozzászólásánál elvesztettem a fonalat végleg.

Megyek aludni....

2015. okt. 21. 20:04
 37/46 anonim ***** válasza:
csak trollkodott. de milyen jól teszi:D
2015. okt. 21. 20:35
 38/46 anonim ***** válasza:
NEM!
2015. okt. 21. 20:36
 39/46 anonim ***** válasza:

31-es

Drága! Fogadd őszinte együttérzésemet az elszenvedett megvonások miatt! Ha 28 éves koráig kellene várni hogy összebújhasson valakivel, (de ha figyeltél nem akar) akkor inkább szexeljen 14 évesen!

Én öreg vagyok (60)de hülye nem! Félteném, de attól jobban ami veled történt!

Ráadásul ne keverd bele az istent! (Egyébként ISTEN az Én vagyok!)

2015. okt. 21. 20:41
 40/46 anonim ***** válasza:
Uram bocsásd meg neki, NEM tudja miket ír!
2015. okt. 21. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!