Ma megjött de anya nem hiszi el. Mit csináljak hogy anya írjon felmentést úszásra? 13L
Ennyi idősen én jártam boltba, simán elmentem venni tampont. Ha nincs semmi pénzed és nem kapsz, akkor... Nos, én még a szomszédhoz is becsöngetnék, hátha ő egy normális emberi lény...
Ha kicsit jött meg, akkor is véres a bugyid, ha nem használsz semmit, nem? De ha annyi, hogy megtörlöd és utána semmi, akkor pedig a betét elég lesz holnapig, a másik betét holnapra, az úszáskor pedig megmondod, hogy miért nem úszol. Nem vinnék felszerelést, a medencébe csak nem löknek be ruhában, ha nem normál emberi lények se.
Részvétem, rendes anya azért nem feltétlezi, hogy a gyereke hazudik ilyenben, ilyen piszlicsáré okból, hogy nem akar úszni. Jaj. 13 éves, gondolhatja, hogy megtörténhet a dolog...
20:02 vagyok..már bocsi,de miért pontoztatok le? Mi rosszat írtam? :/
Írtam valami hülyeséget? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!