Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ma megjött de anya nem hiszi...

Ma megjött de anya nem hiszi el. Mit csináljak hogy anya írjon felmentést úszásra? 13L

Figyelt kérdés
Ma megjött de anyu nem hiszi el.Azt mondta csak ki találom hogy ne keljen úszni és mondjam meg mi bajom van.Tampont nem engedi hogy használjak betétet nem ad felmentést se ír,de így meg nem úszhatok!Neki 11 évesen jött meg először szóval nem értem!Mit tegyek?13L
2015. okt. 20. 19:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nincs annyira meg.Betétet találtam de az holnapig nem lesz jo mert csak 2 vany
2015. okt. 20. 20:26
 12/15 anonim ***** válasza:
94%

Ennyi idősen én jártam boltba, simán elmentem venni tampont. Ha nincs semmi pénzed és nem kapsz, akkor... Nos, én még a szomszédhoz is becsöngetnék, hátha ő egy normális emberi lény...

Ha kicsit jött meg, akkor is véres a bugyid, ha nem használsz semmit, nem? De ha annyi, hogy megtörlöd és utána semmi, akkor pedig a betét elég lesz holnapig, a másik betét holnapra, az úszáskor pedig megmondod, hogy miért nem úszol. Nem vinnék felszerelést, a medencébe csak nem löknek be ruhában, ha nem normál emberi lények se.

Részvétem, rendes anya azért nem feltétlezi, hogy a gyereke hazudik ilyenben, ilyen piszlicsáré okból, hogy nem akar úszni. Jaj. 13 éves, gondolhatja, hogy megtörténhet a dolog...

2015. okt. 20. 20:45
 13/15 A kérdező kommentje:
Hát gondolhatná...Neki 11 évesen meg volt meg főleg.
2015. okt. 20. 20:47
 14/15 anonim ***** válasza:
93%
Veszel hazafelé a drogériában 1 csomag nappali meg 1 csoamg éjjeli betétet és kész.
2015. okt. 20. 21:09
 15/15 anonim ***** válasza:
11%

20:02 vagyok..már bocsi,de miért pontoztatok le? Mi rosszat írtam? :/

Írtam valami hülyeséget? :O

2015. okt. 20. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!