Anya nem enged semmit se . Mit tegyek?
Hol is kezdhetnem?
Na szoval miota elkezdodott a suli anyaval nem tudom mi van.
Szinte mindig ordibal es amikor egyszer negyotod let a feletem hulyenek nevezett.
Ez nagyon megbantott engem.
Egyszer amikor a tesommal a fudokadban azon veszekedtunk hogy ki hol ul o belyott esvazt mondta beszeljuk meg.Ezzel nincs is semmi gond ,el is kezdtuk megbeszelni de nem hagytam hogy elnyomjon es a sarkamra altam es elmondtam ,hogy nem adom at a helyet erre elkezdett sikitani. Ezutan bejott anya es engem szidott le mert o sikitott. Pedig en csak kialtam magamert.Ezutan pedig (ahogy kiszaltam ) igaz gyengen de ramcsapot.Ja es azt nem mondtam hogy meg ugy hozta fol a helyzetet mintha nem lennekcnormalis. Szembeszalni nem merek mert akkor eltiltja a jatekot es akkor nem tudom utolag elmondani hogy mi van.
Egyebkent 6.os vagyok es nem engedett semikor sehova egyedul. (pl kutyat setaltatni). Es amikor mondtam neki csak kirohogott.
tanulj meg írni és ilyenkor inkább aludj már.
6.os az mit jelent?
6 éves(inkább annak tűnsz) vagy 6.osztályos?
Meg együtt fürdesz a tesóddal? :O
Ilyenkor inkabb aludj es tanulj meg helyesen irni;)
Azert nem irtam helyesen mert nem tudtam a laptoprol mivel azt nezik,es nem akartam , hogy eszrevegyenek.
Azert furodtem a tesommal mert keson ertunk haza es holnap iskola volt. (Nem tegnap😊)
Bocsanat a helyesirasert csak mondom hogy nem tudtam geprol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!