Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya nem enged semmit se ....

Anya nem enged semmit se . Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hol is kezdhetnem?

Na szoval miota elkezdodott a suli anyaval nem tudom mi van.

Szinte mindig ordibal es amikor egyszer negyotod let a feletem hulyenek nevezett.

Ez nagyon megbantott engem.

Egyszer amikor a tesommal a fudokadban azon veszekedtunk hogy ki hol ul o belyott esvazt mondta beszeljuk meg.Ezzel nincs is semmi gond ,el is kezdtuk megbeszelni de nem hagytam hogy elnyomjon es a sarkamra altam es elmondtam ,hogy nem adom at a helyet erre elkezdett sikitani. Ezutan bejott anya es engem szidott le mert o sikitott. Pedig en csak kialtam magamert.Ezutan pedig (ahogy kiszaltam ) igaz gyengen de ramcsapot.Ja es azt nem mondtam hogy meg ugy hozta fol a helyzetet mintha nem lennekcnormalis. Szembeszalni nem merek mert akkor eltiltja a jatekot es akkor nem tudom utolag elmondani hogy mi van.

Egyebkent 6.os vagyok es nem engedett semikor sehova egyedul. (pl kutyat setaltatni). Es amikor mondtam neki csak kirohogott.

#anya #szülő #mit tegyeknem enged semmit se
2015. okt. 18. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:
11%
Ja, nyilván mindenki szegény 12 éves ellen van, aki tök ártatlan mindenben... Holnap iskola, inkább aludj.
2015. okt. 18. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
22%

tanulj meg írni és ilyenkor inkább aludj már.

6.os az mit jelent?

6 éves(inkább annak tűnsz) vagy 6.osztályos?

2015. okt. 18. 22:22
 3/5 anonim ***** válasza:
82%

Meg együtt fürdesz a tesóddal? :O

Ilyenkor inkabb aludj es tanulj meg helyesen irni;)

2015. okt. 18. 22:26
 4/5 A kérdező kommentje:

Azert nem irtam helyesen mert nem tudtam a laptoprol mivel azt nezik,es nem akartam , hogy eszrevegyenek.

Azert furodtem a tesommal mert keson ertunk haza es holnap iskola volt. (Nem tegnap😊)

Bocsanat a helyesirasert csak mondom hogy nem tudtam geprol.

2015. okt. 19. 07:56
 5/5 anonim ***** válasza:
43%
Egy ekkora gyereknek iskolaidőben már rég ágyban a helye. Persze, nem gépről.... Ez olyan gyenge kifogás. A ,,belyött" szót meg kétlem, hogy a telefonod javította át. ;) De ez csak egy példa. No meg nem tudom, minek kell veszekedni egy nyamvadt helyen a fürdőkádban. Lehetne már több eszed :)
2015. okt. 19. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!