Egy hete volt egy vetélésem, a párom nagyon aggódik, a széltől is òv semmit nem enged csinálnom.44 évesen hogy lehet ennyi esze? Már unom amit csinál. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 13:58
1/26 poiu válasza:
Lehet tudni, mi volt a vetélés oka?
2/26 anonim válasza:
Köszönd meg a sorsnak, hogy ilyen szerető párt adott neked.
3/26 anonim válasza:
mondd el neki, hogy neked most arra van szükséged, hogy csinálja valamit, hogy eltereld a gondolataidat, le kell foglalnod magad, de ha úgy érzed majd, hogy elfáradtál, akkor le fogsz pihenni, ne aggódjon
4/26 anonim válasza:
Szerintem aranyos, hogy így aggódik érted :)
5/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi volt az oka. Kint voltam az utcán amikor elkezdett nagyon fájni a hasam. Kijött az orvos és hívta a mentőket a korházban mondták, hogy elvetéltem, de nem is véreztem.
2013. júl. 4. 14:11
6/26 anonim válasza:
OFF:
Vérzés nélkül hogy lehet elvetélni?
Elnézést, sajna nekem is 3 hete volt, de belőlem ömlött a vér, ezért nem értem..
7/26 anonim válasza:
Elég lazán veszed ezt a vetélést, a párod lelkiismeretesebbnek tűnik... Mindig ilyen rideg vagy?
8/26 A kérdező kommentje:
Én kb hat hetes lehettem, nem is tudtam, hogy terhes vagyok. Csak a műtét után véreztem nagyon. De nem értem, hogy a párom mit arénázik mikor nem is terveztük a gyereket.
2013. júl. 4. 14:24
9/26 anonim válasza:
Nem baj, ha abajgat a párod. Ne aggódj az enyém nem ilyen gondoskodó, biztos most sokan irigyelnek Téged.
Nem biztos, hogy rideg a kérdező. Valaki így éli meg, (jobb a magány) valaki úgy (bújj hozzám). Attól még nagyon tud fájni, hogy nem zeng ódákat, hogy bőgők egésznap, nem eszem, leiszom magam és társai, meg valaki szóljon pár jó szót.
10/26 anonim válasza:
Nem terveztetek, de úgy tűnik, hogy ő szeretne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!