Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy hete volt egy vetélésem,...

Egy hete volt egy vetélésem, a párom nagyon aggódik, a széltől is òv semmit nem enged csinálnom.44 évesen hogy lehet ennyi esze? Már unom amit csinál. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 13:58
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Már 44 éves, van két gyereke inkább már unokáznia kellene.
2013. júl. 4. 14:34
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Te hány éves vagy? Akarsz egyáltalán gyereket? Szereted a párod?

44 évesen azért még nem öreg apukának!

2013. júl. 4. 14:45
 13/26 anonim ***** válasza:
83%
9-es. Szerinted úgy fest a Kérdező, mint akit egy kicsit is megrázott, hogy elveszített egy babát?
2013. júl. 4. 14:47
 14/26 A kérdező kommentje:

Miért rázott volna meg amikor nem is akartuk a gyereket?

Azért vagyok a párommal mert már neki van két gyereke legalább nem kell szülnöm.

De amúgy sem egy minta apa.

2013. júl. 4. 14:59
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Akkor védekezz!

És ilyen hozzáállással jobb is, ha nem akarsz szülni!

2013. júl. 4. 15:01
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

9-es vagyok.

Beszélgettem olyan szülővel aki 3 éve nem látta a gyerekét, mert szégyell elé állni a hazugságai és egyebek miatt. Ő sem mutatja, hogy mennyire fáj neki. De mikor egyedül marad akkor láttam sírni.

Amúgy, ha nem tudnám, hogy terhes vagyok csak a kórházban közlik, hogy elvetéltem nekem nem lenne elég egy hét ahhoz, hogy felfogjam. Az, hogy valaki nem mutat semmit lehet összezavarodva. Ha én zavart vagyok valami miatt nem mutatok érzelmeket csak miután kitisztult a köd.

24/N

2013. júl. 4. 15:01
 17/26 anonim ***** válasza:
Hát tévedtem, ember vagyok. De azért remélem nem örülsz neki...
2013. júl. 4. 15:02
 18/26 A kérdező kommentje:
De akkor sem kellene a páromnak ennyire papucsnak lennie.
2013. júl. 4. 15:06
 19/26 anonim ***** válasza:
75%

Igazad van, dobd is ezt az érző szívű papucsot, aki vigyázni akar rád. Majd talál egy normális nőt helyetted.

Te meg keress egy olyat, aki vetélés és miss. ab. után rögtön dugna és jól meg is agyal, mert nem teheted!

Legközelebb vess be mindent, véletlenül se legyen gyereked, nem vagy anyának való.

Ritka kőszívű teremtés lehetsz, ha nem érint meg egy kicsit sem, hogy gyermeked lett volna és meghalt. Mi tettél volna, ha nem vetélsz el?

2013. júl. 4. 15:16
 20/26 anonim ***** válasza:
57%
Ez egy provokáló kérdés, a hülye is látja...
2013. júl. 4. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!