Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti szólnátok anyukátoknak, ha...

Ti szólnátok anyukátoknak, ha nevelőfater szabadnapján korábban hazaértek suliból és egy idegen női kabátot meg cipőt találnátok otthon?

Figyelt kérdés
Rosszul éreztem magam suliban, hazamentem és ez fogadott otthon. Úgy tettem, mint ha semmit nem vettem volna észre és bementem a szobába. Nem tudom, hogy volt e valami, mert nem tűnt fel semmi nevelőfateromon.
2015. okt. 19. 13:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A kabát és cipő tulajdonosát nem is láttad/hallottad?

Még mindig ott van? Vagy csak úgy elpárolgott?

2015. okt. 19. 15:18
 12/14 anonim ***** válasza:
70%

Kicsit off, de gyerekek... azért kiderül egy-két dolog az emberekről.

Ez a "játszd el, hogy ez meg az, csak lazán"... ugye tudjátok, hogy az ilyenek SOHA nem hihetően vannak előadva? Mindenki ilyen eszement nagy mestermanipulátornak hiszi magát, de erről a hülye is megmondja, hogy csak el van játszva.

Egy csomószor adnak elő nekem kollégák, ismerősök olyan dolgokat, hogy csak nézek, hogy "ez totál hülyének néz?". És igen, hülyének néz, csak azt hiszi, valami James Bond módon adja elő.

Túljátszani az ártatlant, a lazát, nem abban a pillanatban rákérdezni, hogy mi van - amiből az jön le, hogy észrevetted, gondolkoztál rajta, kombináltál - ezektől mind megszólal a vészcsengő. Kivéve, ha a pasasnak papírja van arról, hogy agyilag zokni, mert akkor beveheti ezeket a nevetséges színjátékokat.

2015. okt. 19. 16:28
 13/14 anonim ***** válasza:
9 ez jo ötlet de csak ha hitelesen el tudja az ember jatszani/olyannak hiszik az embert aki tenyleg ártatlan. Én nagyon jo színész vagyok most mar es elo tudok ilyet sot komolyabb dolgokat akar csaladtagoknak is adni.De ehhez azert gyakorlat kell, gyerekkoromban nekem sem rogton ment
2016. jún. 20. 20:26
 14/14 anonim válasza:

lehet, hogy simán csak nevelőfater jött haza....és letette a cuccát..

:DDDDDDD

2016. jún. 26. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!