Miért hívja ide a lányát, mikor direkt kértem, hogy ne? Önző lennék?
A nevelőapámnak egy velem egy idős lánya van. Nagyon szeretem, az egyik legjobb barátnőm és rendszeresen találkozunk is, de most ki se látszom az esszékből és a törikönyvekből. Tegnap mondta, hogy vasárnap elhívja ebédelni, de mondtam, hogy ne, mert rengeteget kell tanulnom. Nála az, hogyha elhívja, annyit takar, hogy az első 10 percben összevesznek (a lány tesz az apjára, csak azért beszél vele, mert bármit megkap tőle), utána a szobámban filmezünk, dumálunk, vagy kettesben elmegyünk valahova.
Erre ma mondja, hogy holnap jön ebédelni, én erre kiakadtam, hogy tök rendes, hogy direkt kértem, hogy ne, mert semmi időm nincs. És ha itt van, nem megy el estig, mert kitalálja, hogy filmezzünk, sorozatozzunk, stb. De neki már nem kell tanulni, leérettségizett, most semmi dolga.
Erre elkezdett velem a mostohaapám hőbörögni, hogy a lánya, akkor jön ide, amikor akar, nehogy már én mondjam ezt meg. Oké, hogy a lánya, de nem foglalkozik vele semmit azon kívül, hogy pénzt ad neki. Bármire megkéri, üvölt, hogy neki erre nincs ideje, hagyja békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!