Elmondjam a szüleimnek azt amiről azt hiszik semmit nem tudok?
Sziasztok!
Egy 18 éves srác vagyok és amikor kb egy hete késő este nem bírtam elaludni olyanok ütötték meg a fülemet, hogy Anyu megcsalta Aput és Anyu szerelmes abba a másik férfiba. Nem hallgatóztam, vitatkoztak és azt akaratlanul is meghallja az ember különösebb hallgatózás nélkül.
Azóta csak ezen pörög az agyam és Anyuval - akit eddig szerettem - nem tudok egy légtérben megmaradni, tudat alatt kontrollálhatatlanul beszólok, visszaszólok neki, mert ez nagy sokk számomra és a családunk sem olyan már mint egy héttel ezelőtt volt. Van egy 10 éves húgom de nem hiszem, hogy ő felfogná ezt az egészet.
Azóta Anyu olyan itthon mint egy királynő, amit kimond, azt Apu alá teszi, mert megérezte szerintem, hogy Ő igenis ,,pótolható" és állandóan az ő oldalán van mindenben, de nagyon látszik, hogy érdekből teszi, hogy a házasságot mentse.
Amikor Anyu és én egy légtérben vagyunk, mindenki csodálkozik, hogy mi bajom van.
Konkrétan az, hogy bomlasztja a családot.. Válásról viszont szó ( még ) nem esett.
Mélységesen elítélem azt, hogyha valaki már örök hűséget fogadott a házastársának és szeretik egymást ( különben nem ölelkeznének és nem csókolóznának )de erre az egyik fél teljes mértékben sz@rik.. Pláne 20 év után.
Ha most megkérdeznétek, hogy szeretem-e az édesanyámat, cseppet haboznék a válasszal de ha az ember egy ilyen kérdésen elkezd agyalni, az rég rossz.
Szerintetek mit tegyek?
Beszéd vagy szájzár?
Előre is köszi! :)
Talán azért teper most apád, mert miatta jutottak ide.
Te nem látsz bele a kapcsolatukba. Nem tudod, hogy ez elmúlt 20 év alatt mi minden történt velük, köztük.
Ezt is csak véletlenül tudod.
Apád már lehet, hogy ezerszer megcsalta anyádat.
Szerintem ne akar beleszólni a felnőttek dolgába.
De egyébként sem szabad más párkapcsolatába beleszólni, legyen az akárki, akár családtag, akár a barátod, barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!