Szülők, ti mit szólnátok, ha a harmincas fiatok egy háromgyerekes, még házasságban élő nőt vinne haza bemutatni mint a barátnőjét?
Először sokkot kapnék.. de próbálnám nem kimutatni.
És sajnálnám, hogy nem lesz saját unokám... Mert aligha akarna a barátnő válás közepén (remélhetőleg) egy újabb gyermeket szülni majd az én fiamnak.
Aztán egy nyugodt pillanatban beszélgetést kezdeményeznék a fiammal, hogy mégis mit akar az élettől, és ez összeegyeztethető a jelenlegi helyzettel
Ugyanis csak magamból indulok ki és erre is fogom nevelni a most még csak 5 éves fiamat: SOHA, DE SOHA nem kezdünk házas emberrel, és olyannal sem, akinek már van gyermeke. (elvált lehet, csak ne legyen gyereke)
Mert egy ilyen embernek soha nem én lennék az első, hanem a gyereke(i). Ha mégsem a gyerekei az elsők, akkor meg pont ezért nem kéne ilyen ember.
Nekem csak 25 a fiam, de nemigen szoktam semmit szólni a párkapcsolataihoz, hacsak meg nem kérdez.
Eddig kiket vitt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!