Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti mit szólnátok, ha...

Szülők, ti mit szólnátok, ha a harmincas fiatok egy háromgyerekes, még házasságban élő nőt vinne haza bemutatni mint a barátnőjét?

Figyelt kérdés
2015. okt. 14. 12:23
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
24%
A kora vagy a házassága nem zavarna,volt már a fiamnak idősebb,férjezett barátnője. A 3 gyerek viszont nem férne bele,csak ha nem akarna komoly kapcsolatot.
2015. okt. 14. 13:02
 12/43 anonim ***** válasza:
89%

Nem örülnék neki. Hiszen a 3 gyerekkel nagyon nagy terhet vesz a vállára.

Az nem zavarna, hogy a nőnek még folyamatban van a válása.

Félteném egyébként, hogy megkeseríti majd az életét a volt férj meg a gyerekek.

De azért harmincas éveiben ez már az ő döntése, az ő problémája.

2015. okt. 14. 13:15
 13/43 anonim ***** válasza:
82%
Én megmondom őszintén nagyon kétségbe esnék és megpróbálnék beszélni vele. Már csak azért is, mert a mi családunkban már megesett ilyen, konkrétan a testvérem tette ugyanezt, annyi különbséggel, hogy ő is elvált volt már akkor, de gyereke nem volt az első házasságából, a nőnek viszont szintén 3 volt. Sajnos össze is házasodtak, aztán 3 év múlva elváltak. Minden pénzét elszedte a tesómnak, és a gyerekeire fordította (a nagylánya esküvőjére, aztán annak a segítésére, a kisebbek iskoláztatására stb.). A bátyám gyakorlatilag csak enni, inni kapott otthon, de egy-egy új ruhadarabot, cipőt is édesanyám vett rá. Aztán, mint ahogy írtam 3 év múlva ő is rájött, hogy ez nem tartható így tovább és elvált.
2015. okt. 14. 13:22
 14/43 anonim ***** válasza:
80%

- Fiam! Miért egy háromgyerekes elvált asszonnyal kezdesz? Kaphatnál fiatal szűz lányt is!

- Apám, é nem tágítok...

2015. okt. 14. 13:28
 15/43 anonim ***** válasza:
65%
Az 1 gyerekes, de elvált fiam összejött egy 3 gyerekes, már férjétől külön élő nővel. Azóta az a válás is megtörtént és összeköltöztek, az 1+3 kisfiú is jól elvan egymással. Én pedig egy szót sem szóltam, mert felnőtt emberek és ballépése mindenkinek lehet. Egy szülőnek nem az a dolga, hogy megmondja a tutit a felnőtt gyerekének, hanem, hogy álljon mögötte és ha seggre esne a gyerek, akkor legalább puhára essen.
2015. okt. 14. 13:28
 16/43 anonim ***** válasza:
69%

Nem vagyok szülő, de ha az lennék, nem szólnék bele, hogy kivel jön össze. Ha normális, és boldogok együtt, akkor semmi kifogásom nem lenne ellene.

Bár az a tény, hogy még házas, eléggé rázós dolog. Ezt az "úgyis elválnak" szöveget hallottam már párszor. :) Olyanokról, akiknek igazából eszük ágában sem volt elválni, de kellett valaki harmadik, akitől megkaphatják azt, amit a kapcsolatukban/házasságukban nem. Nem mondom, hogy minden hasonló helyzetben levő nő ilyen lenne, de én azért azt mondom, nem árt józannak maradni.

Az, hogy 3 gyereke van az új barátnőnek, az meg egy dolog. Ezért miért kéne neheztelni rá?

#6: ez a "benne van a korban" dolog marhaság. Egy 30-as fiatalemberről beszélünk, nem egy aggastyánról, akinek már tényleg nincs választása. Van, aki később találja meg a boldogságot. Ismerek olyan férfit, akinek ez 40+ évesen sikerült. És nem úgy, hogy "mindegy, ki, csak legyen", hanem szerelemből. Azóta már gyerek is van, és boldogan élnek.

2015. okt. 14. 13:30
 17/43 anonim ***** válasza:
57%
Nem örülnék. És nem a három gyerek miatt, mert istenem, hibázhat a nő is... van, aki nem akad fenn azon, hogy majd nevelni kell őket. De hogy még házas... az kiverné nálam a biztosítékot. Nem arra nevelném, hogy foglalt emberekre hajtson, illetve ha olyan van kialakulóban, akkor vár, amíg a nő legalább a válási papírokat beadja... mert ez így erkölcstelen dolog, és nem fér bele az elveimbe.
2015. okt. 14. 13:31
 18/43 anonim ***** válasza:
37%

17. vagyok, ja most látom a kommentet... ebben az esetben, ha tényleg bizonyíthatóan beadta a válást, nem lenne vele bajom.

(persze jobban örülnék nyilván egy egyedülálló, gyerektelen nőnek, de senki sem lehet tökéletes)

2015. okt. 14. 13:32
 19/43 anonim ***** válasza:
25%
Szegyellenem magam hogy kurafit neveltem.
2015. okt. 14. 13:35
 20/43 anonim ***** válasza:
40%
Semmit nem szólnék, 30 éves a "gyerek" neki kell eldöntenie mit akar és ha nem csóró az asszonyka, akkor már nyugodtan jöhet nem? Fogadni mernék rá, hogy senkit sem zavar az a 3 gyerek, ha milliomos a nő.
2015. okt. 14. 13:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!