Normális hogy még Ennyi idősen is ilyen büntetést kapunk?
Á ez szórakozásból van kint....nem létezik hogy valaki ennyire értetlen legyen. Ez nem lehet igaz.
14-16 éves macskajancsik vagytok...mit vártok? Nem a tiétek a világ, ha visszadumálsz jó hogy kapsz. Az, hogy anyád így fejezi ki, nem helyesnek nem helyes, de jogosnak jogos.
Arra hogy valaki tapló, nem mentség, hogy kamaszkor...ha ezt eljátszanád bármely munkakörben a főnököddel, másnap már nem is lenne munkád.
KAptál egy egyest, amit be se vallottál, majd ha lecsesznek érte, még neked áll feljebb?
Gondolkozz már el egy kicsit magadon.
Elnézve a mostani korcs generációt, nem nem durva, különítsük el azért az atyai sallert, a veselerúgástól(Nem, nem vagyok híve az erőszaknak, de a nevelésnek annak igen)...nagyon nagyon el vagytok kényeztetve, mindegyiktek azt hiszi hogy ő izzadta a spanyol náthát. A jogaitokat nagyon tudjátok, de mi van a kötelességekkel? Az smafu ugye? Honnan van arcod visszaordítani anyádnak?
Esküszöm én 21 évesen szégyellem ezt és az utánunk következő generációt, komolyan.
De, sajnos lehetséges, hogy valaki ennyire értetlen... volt dolgom ilyenekkel...
Ha annyira fájna, akkor nem pofáznál újra vissza. Szerintem még nem fáj eléggé, csak sajnáltatni akarod magad. Én sajnálom, hogy nem 20-30 évvel ezelőtt vagyunk, ahol a tanárnak még tekintélye volt... Bár a mostani tanárok is lesüllyedtek a mostani tanár szintjére, és rosszabb esetben visszahúzzák a diákot, nem pedig segítenek neki kitörni. Szánalmas, ami lett az oktatásból, és szánalmas, ami lesz a mai fiatalokból, tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!