Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális hogy még Ennyi...

Normális hogy még Ennyi idősen is ilyen büntetést kapunk?

Figyelt kérdés
Minket,14-15-16 éves fiúkat ha valami rosszat csinálunk,anyánk megver.Az osztályból elég sok srác van így. Igaz hogy nem vagyunk azok a tipikus jófiúk,de azért mégis...Nem durva egy kicsit hogy még ennyi idősen (kamaszkorban) is ilyen büntetést kapunk?

2015. okt. 11. 20:10
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
36%
szerintem vetess látleletet az orvossal és jelentsd föl a rendőrségen.
2015. dec. 15. 19:35
 42/44 anonim ***** válasza:
25%

Á ez szórakozásból van kint....nem létezik hogy valaki ennyire értetlen legyen. Ez nem lehet igaz.

14-16 éves macskajancsik vagytok...mit vártok? Nem a tiétek a világ, ha visszadumálsz jó hogy kapsz. Az, hogy anyád így fejezi ki, nem helyesnek nem helyes, de jogosnak jogos.

Arra hogy valaki tapló, nem mentség, hogy kamaszkor...ha ezt eljátszanád bármely munkakörben a főnököddel, másnap már nem is lenne munkád.

KAptál egy egyest, amit be se vallottál, majd ha lecsesznek érte, még neked áll feljebb?

Gondolkozz már el egy kicsit magadon.

Elnézve a mostani korcs generációt, nem nem durva, különítsük el azért az atyai sallert, a veselerúgástól(Nem, nem vagyok híve az erőszaknak, de a nevelésnek annak igen)...nagyon nagyon el vagytok kényeztetve, mindegyiktek azt hiszi hogy ő izzadta a spanyol náthát. A jogaitokat nagyon tudjátok, de mi van a kötelességekkel? Az smafu ugye? Honnan van arcod visszaordítani anyádnak?

Esküszöm én 21 évesen szégyellem ezt és az utánunk következő generációt, komolyan.

2015. dec. 16. 12:06
 43/44 anonim ***** válasza:
44%

De, sajnos lehetséges, hogy valaki ennyire értetlen... volt dolgom ilyenekkel...

Ha annyira fájna, akkor nem pofáznál újra vissza. Szerintem még nem fáj eléggé, csak sajnáltatni akarod magad. Én sajnálom, hogy nem 20-30 évvel ezelőtt vagyunk, ahol a tanárnak még tekintélye volt... Bár a mostani tanárok is lesüllyedtek a mostani tanár szintjére, és rosszabb esetben visszahúzzák a diákot, nem pedig segítenek neki kitörni. Szánalmas, ami lett az oktatásból, és szánalmas, ami lesz a mai fiatalokból, tisztelet a kivételnek.

2015. dec. 16. 14:42
 44/44 anonim válasza:
Nálunk a veréssel csak arra jutottak,hogy folyékonyan hazudok,van bátorságom durván visszapofázni és még védekezek is :DDD Amúgy soha nem fogom érteni,hogy miért kell gyereket bántani holott csak el kéne magyarázni a szitut :/
2016. jan. 2. 14:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!