Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális hogy még Ennyi...

Normális hogy még Ennyi idősen is ilyen büntetést kapunk?

Figyelt kérdés
Minket,14-15-16 éves fiúkat ha valami rosszat csinálunk,anyánk megver.Az osztályból elég sok srác van így. Igaz hogy nem vagyunk azok a tipikus jófiúk,de azért mégis...Nem durva egy kicsit hogy még ennyi idősen (kamaszkorban) is ilyen büntetést kapunk?

2015. okt. 11. 20:10
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
60%

Bakker, akkor minek beszélsz vissza???

Hányszor fog még anyád elverni, mire leesik a tantusz: pont azt akarja, hogy ne beszélj vissza neki!

2015. okt. 14. 22:38
 22/44 A kérdező kommentje:
Kamaszfiú vagyok.Nem gondolod hogy egy kicsit durva hogy Ennyi idősen is elver anyám?Igen,visszabeszélünk.És akkor mi van?
2015. okt. 14. 22:50
 23/44 anonim ***** válasza:
71%

"És akkor mi van?"

Pofon, ahogy tapasztalhatod. :DDDD

2015. okt. 14. 22:54
 24/44 A kérdező kommentje:
De ez sztem nem jogos
2015. okt. 14. 23:13
 25/44 anonim ***** válasza:
4%

"Na igen, kis 10x éves gondolkozása. Nehogy azt hitt hogy akkor is az volt a verés mint most hogy csípte a segged. Olyan pofont adott a tanár hogy a gyerek eldőlt álló helyzetében utána meg hazament a gyerek megmondta hogy mit kapott és még az apja is megverte..."

Megver a tanár, az apám véresre, na és? Nem haltam volna bele, sőt még annál jobban is csináltam volna azt amiért megvertek. Ha már el lett volna torzulva az arcom és az egész testem, beszélni is alig tudtam volna még akkor is csak csináltam volna tovább, mert akkor se ölhettek embert, pláne nem egy gyereket.

2015. okt. 15. 16:54
 26/44 anonim ***** válasza:
51%
Szerinte meg visszabeszélni, meg csúnyákat mondani nem jogos. Felnőttként se teheted majd meg a főnököddel szemben, mert supp, már nem is lesz állásod. Aztán írhatod ide, hogy nem jogos, attól még pénz nélkül nem fogod tudni a számláidat kifizetni. Az élettől akár nagyobb pofonok is várhatók, tanulj a mostani kicsikből, és változtass.
2015. okt. 16. 10:47
 27/44 anonim ***** válasza:
69%

"hogy most úgy bánnak velük mint a hímes tojással és a fele ezeknek meg sem érdemli ezt a bánásmódot."

Nem érzem magam olyan bölcsnek, hogy eldöntsem, ki mit érdemel. Azt viszont tudom, hogy a saját önbecsülésemnek nem tenne jót, ha a nekem kiszolgáltatott gyereket megütném. Azon túl, hogy semmire nem mennék vele, mert lehet, hogy félne tőlem, lehet, hogy ügyesebben hazudna utána, de a problémákat nem lehet "kiverni" egy emberből.

Ha meg az ember 14-15-16 éves korára nem tudta megnevelni a gyereket, akkor már mindegy... Ütheti, ahogy akarja.

2015. okt. 20. 13:15
 28/44 A kérdező kommentje:
Az előbb anyám megint elkezdett velem kiabálni,mert kaptam egy egyest.Én hiába próbáltam leállítani és végül én is ráüvöltöttem,aztán megint megvert.Ezzel most mit csináljak?
2015. okt. 27. 16:40
 29/44 anonim ***** válasza:
76%
Ezzel semmit. Ne vigyél haza egyest az őszi szünetben máskor, jó?
2015. okt. 28. 19:18
 30/44 A kérdező kommentje:
Az iskolánknak van elektronikus naplója és anyám abban látta meg a jegyet.
2015. okt. 28. 19:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!