Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális hogy még Ennyi...

Normális hogy még Ennyi idősen is ilyen büntetést kapunk?

Figyelt kérdés
Minket,14-15-16 éves fiúkat ha valami rosszat csinálunk,anyánk megver.Az osztályból elég sok srác van így. Igaz hogy nem vagyunk azok a tipikus jófiúk,de azért mégis...Nem durva egy kicsit hogy még ennyi idősen (kamaszkorban) is ilyen büntetést kapunk?

2015. okt. 11. 20:10
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
55%

Nem, nem normális, hogy bárki megüt bárkit.

De ez nem a korotoktól függ, semmilyen korban nem ütjük meg a gyerekünket, akit elméletileg szeretünk.

2015. okt. 12. 15:58
 12/44 anonim ***** válasza:
50%
Büntetést nem, de korlátozást 20évesen is kapott, amikor otthon élt és balhé volt ( nem kapottpénzt bulira, vagy a netet hűzták le, nem töltötték fel a telót.. Keresse meg rá a penzt, ha tanulni lusta..stb..) megtanulta
2015. okt. 12. 20:24
 13/44 anonim ***** válasza:
54%

A fizikai erőszakkal nevelés ssoem normalis..

2. Vagyok

2015. okt. 12. 20:25
 14/44 anonim ***** válasza:
44%
Mármint 12.
2015. okt. 12. 20:25
 15/44 anonim ***** válasza:
30%
Nem , nem normális, ugyanis édesapátok dolga lenne köztetek rendet tartani.
2015. okt. 12. 20:46
 16/44 A kérdező kommentje:
Itt valami félreértés van.Én nem a testvéreimre és magamra értettem a dolgot.Én vagyok a srác meg úgy általában a korosztályomban lévő srácok.Csomó haverom (osztálytársam) mondja hogy az anyja megveri őt olyanokért hogy visszabeszél,trágárkodik,rossz jegyet kap,beírást kap...És tényleg nagyon megvernek minket van hogy a helye is látszik sokáig.Normális ez?
2015. okt. 12. 22:29
 17/44 anonim ***** válasza:
13%

Érdekes ha egy generációval visszább nézel ott még a tanárok is verték a gyerekeket...

Érdekes hogy most úgy bánnak velük mint a hímes tojással és a fele ezeknek meg sem érdemli ezt a bánásmódot.

2015. okt. 12. 22:36
 18/44 anonim ***** válasza:
6%
Én szivesen visszamennék az időbe amikor még a tanárok is verték a gyerekeket. Mindig a szemükbe nevettem volna veréskor, és felnőtt koromba én hoztam volna be azt, hogy ne lehessen verni a gyerekeket a tanároknak. :D
2015. okt. 14. 19:36
 19/44 anonim ***** válasza:
42%

,,Én szivesen visszamennék az időbe amikor még a tanárok is verték a gyerekeket. Mindig a szemükbe nevettem volna veréskor''

Na igen, kis 10x éves gondolkozása. Nehogy azt hitt hogy akkor is az volt a verés mint most hogy csípte a segged. Olyan pofont adott a tanár hogy a gyerek eldőlt álló helyzetében utána meg hazament a gyerek megmondta hogy mit kapott és még az apja is megverte...

Egy ilyen jó verést kapna a ,,jól nevelt'' fiatalság azt hiszem a sz.r is vigyázzba állna... (ismerek olyat akit az anyja elkapott és megnevelte, a gyerek 3 hétig meg se mert szólalni)

2015. okt. 14. 21:35
 20/44 A kérdező kommentje:
De anyám tényleg nagyon megver engem.Igaz hogy visszabeszélek meg minden...de nagyon fáj!
2015. okt. 14. 22:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!