Normális hogy még Ennyi idősen is ilyen büntetést kapunk?
Nem, nem normális, hogy bárki megüt bárkit.
De ez nem a korotoktól függ, semmilyen korban nem ütjük meg a gyerekünket, akit elméletileg szeretünk.
A fizikai erőszakkal nevelés ssoem normalis..
2. Vagyok
Érdekes ha egy generációval visszább nézel ott még a tanárok is verték a gyerekeket...
Érdekes hogy most úgy bánnak velük mint a hímes tojással és a fele ezeknek meg sem érdemli ezt a bánásmódot.
,,Én szivesen visszamennék az időbe amikor még a tanárok is verték a gyerekeket. Mindig a szemükbe nevettem volna veréskor''
Na igen, kis 10x éves gondolkozása. Nehogy azt hitt hogy akkor is az volt a verés mint most hogy csípte a segged. Olyan pofont adott a tanár hogy a gyerek eldőlt álló helyzetében utána meg hazament a gyerek megmondta hogy mit kapott és még az apja is megverte...
Egy ilyen jó verést kapna a ,,jól nevelt'' fiatalság azt hiszem a sz.r is vigyázzba állna... (ismerek olyat akit az anyja elkapott és megnevelte, a gyerek 3 hétig meg se mert szólalni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!