Dohányzó szülők ti figyeltek a gyerekeitekre hogy ne legyen passzív dohányos?
Faterom szerencsére a hálószobákban nem cigizik de azon kívül mindehol...és negyedóránként meg félóránként rágyújt szóval nállunk szinte mindenki passzívdohányos ha nem a hálószobában van!
Régen kisgyereként is mikor tanultam felettem szívta cigijét én meg szívtam be a cigifüstöt...
meg is lett az eredmény egy szép kis asztma
Nálunk hálistennek a lakásban, autóban soha nem cigizett anya, de amúgy sose figyelt rá, hogy ne rám menjen a füst, éttermekben mindig a dohányzó részre ültünk, akárhogy könyörögtem neki, a nagypapáméknál pedig simán cigiztek bent mind a hárman (anya és a nagyszüleim), érdekes módon mióta az unokatesóim megszülettek, papáék soha nem cigiznek a lakásban.
Engem valahogy sose féltettek.
Szüleim is bagóztak rendesen. A suliban szólt a tanár érte, mert azt hitte, hogy én cigizek.
Arra jó volt, hogy soha ne szokjak rá. Mindig is undorodtam a szagától és rossz volt nézni, hogy a lakásban rohad a tapéta a falról, mindin tiszta füstszagú és barna..
Dohányzó vagyok, de nagyon ügyelek rá.
A házon belül csak akkor gyújtunk rá, ha a teraszon nagyon hideg van. És akkoris csak a fürdőben, ahol ventilátoros szellőző van, ami rögtön ki is szívja a füstöt, párát és az egyéb szagokat, a padlástérbe, ahol egy páraelszívó csücsül a cső végén.
Most pl még simán jó idő van a teraszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!