Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti szülnétek gyereket, ha...

Ti szülnétek gyereket, ha védekezés mellett összejönne?

Figyelt kérdés
Tegyük fel védekeztek. Tabival,spirállal vagy gumival. De kiderülne hogy valami, nem jó volt. Szülnél gyereket vagy sem? Ha igen miért, ha nem miért?
2015. okt. 10. 18:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%
Semmiképpen nem. Még tanulok, fiatal vagyok , nem szeretem a gyerekeket, a terhesség tönkre tenné a testem., nincs keresetem. NEM!
2015. okt. 10. 20:26
 12/17 anonim ***** válasza:
24 éves vagyok most elvileg még nem szeretnék gyereket de ha összejönne akkor megtartanám.
2015. okt. 10. 21:40
 13/17 anonim ***** válasza:
83%
Nyilván azért védekezek, mert nem akarok gyereket. Akkor mégis miért szülnék?
2015. okt. 10. 22:29
 14/17 anonim ***** válasza:
44%

"Tabival,spirállal vagy gumival"

Plusz egy szem Saridonnal.

2015. okt. 11. 09:54
 15/17 anonim ***** válasza:

megtartanám, mert mostanra jönne ki úgy a dolog, hogy van annyi munkaviszonyom, hogy kapjak a gyerek után is pénzt, tehát ha úgy alakulna, hogy egyedül kellene nevelnem, el tudnám tartani. de egy évvel ezelőtt még esélyem se lett volna rá

24/N

2015. okt. 11. 13:59
 16/17 anonim ***** válasza:
44%

Abortusz ellenes vagyok, nagy általánosságban azt mondanám hogy igen. De persze a konkrét helyzetben sok mindentől függ: hányadik gyerek, hány évesek lennénk, el tudnánk-e tartani...stb.

Az a véleményem, hogy aki már több gyereket nem szeretne, és törvényileg van rá lehetősége, az sterilizáltassa magát. Elkerüli az ilyen nehéz helyzeteket.

2015. okt. 11. 14:27
 17/17 anonim ***** válasza:
semmiképp. nyilván nem ok nélkül védekezek.
2015. okt. 14. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!