A lányom 12 éves és mindig csak a telefonját nyomkodja. Ettől a jegyei sem túl fényesek. Mit tegyek? (A telefonját nem vehetem el, mert a barátnőivel ezen tartja a kapcsolatot)
De, elveheted a telefonját. Ha kész a házija, megtanult, akkor visszakapja. Nálunk is ez megy, van, hogy nem kapja meg a telefont, mert ellógja az időt.
Amikor sokat rontott, kivettük a különórákról, nem volt szàmítógép, meg okoskütyü, csak butatelefon. Mondjuk nem hatotta meg a dolog, nekiállt olvasni. Annak azért örültünk.
Kedves 24!
Ne haragudj, hogy valamit 1x az életben elirtam... -.-
Mert veled meg soha nem fordult elő vagy hogy kijavitotta a telefon -.-
Jó azért nem kell visszamenni a "középkorba", hogy majd tartják személyesen a kapcsolatot...én is beszélgettem a barátaimmal facebbokon középiskolás koromban, mégis rendes felnőtt lett belőlem.
A netezésre, telefonálásra időkorlátot kell szabni.
Nincs net addig, amig meg nem tanult, el nem végezte a házmunkát stb. Igenis elveszed a telefonját, letiltod a wifit, majd este ha már mindennel kész van megkapja és beszélhet a barátnőivel.
Létezik automata javítás telefonon -.-
Es ha 1 (!!) betűvel arrébb nyomok, mar mást ir ki -.-
( es az az 1 betű nem a 't')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!